Cele mai citite

Bourceanu, recuperare în timp record! Când va reveni pe teren

Fostul mijlocaş stelist Alexandru Bourceanu a revenit în ţară după ce a fost operat cu succes în Germania în urma unei rupturi a ligamentului intern.
15.12.2017 | 12:52
Bourceanu, recuperare în timp record! Când va reveni pe teren
ADVERTISEMENT

Bourceanu s-a accidentat în urmă cu o săptămână, în remiza celor de la Arsenal Tula cu FC Ural, scor 1-1, şi a  fost scos de pe teren pe targă. Fostul internaţional român nu va avea voie să pună piciorul în pământ timp de şase săptămâni.

Alexandru Bourceanu, în vârstă de 32 de ani, va fi supus din nou unei intervenţii chirurgicale pentru a i se îndepărta şurubul prin care medicii au prins peroneul de tibie. El este aşteptat să revină la antrenamentele formaţiei ruse în maxim patru luni, ceea ce ar fi o recuperare record.

ADVERTISEMENT

Bourceanu, în echipa ideală a campionatului Rusiei

Fostul internaţional român este inclus în echipa campionatului Rusiei după disputarea a 20 de etape. Bourceanu, care a reuşit 118 recuperări, este alesul jurnaliştilor ruşi pentru unul dintre cele două posturi de închizător, alături de Yury Gazinskiy de la FK Krasnodar.

Echipa ideală a campionatului Rusiei este următoarea: Aleksandr Dovbnya (SKA Khabarovsk) – Viktor Vasin (ŢSKA Moacova), Vassili Berezutski (ŢSKA Moscova), Emanuel Mammana (Zenit Sankt Petersburg), Rude Dugalic (Tosno) – Yury Gazinskiy (FK Krasnodar), Alexandru Bourceanu (Arsenal Tula) – Sergey Tkachev (Arsenal Tula) – Luiz Adriano (Spartak Moscova), Aleksandr Kokorin (Zenit Sankt Petersburg), Quincy Promses (Spartak Moscova).

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri