Fotbal intern

EL a rupt vestiarul în Ghencea!

Alexandru Bourceanu s-a accidentat, în vară, într-un cantonament din Austria al lui Trabzonspor, iar turcii au decis să-l împrumute pînă la finalul sezonului la Steaua. Mijlocaşul defensiv mai...
13.09.2014 | 08:00
EL a rupt vestiarul in Ghencea

Alexandru Bourceanu s-a accidentat, în vară, într-un cantonament din Austria al lui Trabzonspor, iar turcii au decis să-l împrumute pînă la finalul sezonului la Steaua. Mijlocaşul defensiv mai are, însă, de aşteptat pînă să bifeze primele minute în tricoul roş-albastru din acest sezon. Asta pentru că accidentarea genunchi îl va ţine departe de gazon pentru cel puţin două luni. Dacă oficialii din Ghencea şi-au frecat mînile de bucurie că l-au transerat pe Bourceanu, nu aceeaşi reacţie a avut-o şi vestiarul.

Pus la zid de actualii lideri

Conform surselor FANATIK.RO, “greii” din vestiarul campioanei nu văd deloc cu ochi buni repatrierea fostului căpitan. “A venit aici cu coada între picioare, după ce, la începutul anului, nu te mai înţelegeai cu el. Umbla cu nasul pe sus în vestiar după ce a aflat că pleacă la Trabzonspor. Şi-a schimbat radical atitudinea, făcea pe şeful, urla tot timpul la noi. Zici că se transferase la Real Madrid!”, a explicat o sursă din Ghencea. În plus, fotbaliştii de bază ai Stelei sînt convinşi că Bourceanu va avea pretenţia să fie, odată cu revenirea pe gazon, căpitan, lucru cu care nu sînt de acord. “Gâlcă a decis ca Tănase să fie primul care poartă banderola, apoi Prepeliţă. Din ce am înţeles, va vrea să fie din nou căpitan. Situaţie pe care nu o vom accepta”, a mai precizat sursa FANATIK.RO.

Prepeliţă, out!

Prima victimă odată cu recuperarea lui Bourceanu va fi Prepeliţă. Fostul oltean s-a impus ca titular în acest sezon, însă, mai mult ca sigur, va fi sărit din schemă. Asta pentru că Gâlcă nu va renunţa la Breeveld, care este printre puţinii fotbalişti care au venit în Ghencea la cererea sa. Astfel, Prepeliţă nu va mai evolua ca mijlocaş defensiv, antrenorul Stelei urmînd să mizeze în faţa apărării pe cuplul Bourceanu – Breeveld. “Andrei e foarte abătut, simte că Alex îi va lua locul, de vreme ce Breeveld a fost adus la cererea lui Gâlcă.  Se simte nedreptăţit, mai ales că a avut evoluţii excelente pînă acum. Mai există posibilitatea să joace fundaş dreapta, însă nici nu vrea să audă. Vrea să evolueze, în continuare, ca mijlocaş defensiv pentru că în iarnă are promisiunea că va fi lăsat să plece în cazul unei oferte avantajoase”, a punctat sursa FANATIK.RO.

522794-andrei-prepelita

Paligora, interzis în Ghencea

Pentru a se recupera mai repede în urma accidentării, Alex Bourceanu a intenţionat să apeleze la Radu Paligora, medicul cu care a lucrat la Steaua în sezoanele trecute. Gâlcă i-a transmis, însă, clar că nu vrea să audă de aşa ceva şi i-a explicat mijlocaşului că aparţine de Steaua, nu de Al Hilal. “Te recuperezi aici! Ai nevoie de ceva, apelezi la medicul clubului, Flavian Arămitu. Să fie clar!”, i-a transmis Gâlcă lui Boruceanu. Tehnicianul nu-l mai are deloc la inimă pe Paligora, după ce acesta din urmă a refuzat să-i ofere anumite informaţii. “I-am spus încă de cînd am venit la Steaua că vreau să ştiu istoricul accidentărilor al tuturor jucătorilor care sînt la Steaua. Am tot aşteptat să-mi prezinte raportul, dar nu a făcut-o”, a spus Gâlcă în cadrul unei conferinţe de presă.

1.3 milioane de euro a costat transferul lui Bourceanu de la Steaua la Trabzonspor

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: