Nicio categorie

Bourceanu zîmbeşte! Prima victorie pentru mijlocaş în Turcia

Trabzonspor a reuşit prima victorie de la venirea lui Alexandru Bourceanu la echipă, scor 2-1, împotriva celor de la Kayserispor, ocupanta ultimului loc în clasament....
Autor: Adrian Căpriţă | 23.02.2014 | 21:07
Bourceanu zîmbeşte! Prima victorie pentru mijlocaş în Turcia

Trabzonspor a reuşit prima victorie de la venirea lui Alexandru Bourceanu la echipă, scor 2-1, împotriva celor de la Kayserispor, ocupanta ultimului loc în clasament.

Fostul stelist a început meciul titular, însă după 39 de minute s-a văzut condus, după reuşita lui Mijailovici. Spre surprinderea tuturor, scorul la pauză a fost 1-0 pentru oaspeţi, echipă cu doar 3 victorii în 22 de etape.

Antrenorul lui Trabzon a reuşit să îşi motiveze elevii foarte bine la vestiare, iar după doar 4 minute Mierzejewski a egalat. Tabela a fost schimbată din nou în minutul 58, prin Janko, fiind şi golul care a adus 3 puncte celor de la Trabzon.

Aceasta este prima victorie pentru Bourceanu de la transferul său, după înfrîngerile cu Akhisar şi Juventus, respectiv egalul cu echipa Kardemir.

În urma acestui succes, Trabzonspor a urcat pînă pe locul 7, cu 33 de puncte, la 4 de Sivasspor, ocupanta ultimului loc care asigură prezenţa în Liga Europa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!