News

Boxer, bătut de ţigani

Un boxer din Deva, medaliat cu bronz la Europene, a fost bătut măr de ţigani. Ciprian Apodăresei este un boxer din Deva şi a avut de-a face cu un grup de ţigani. Conform servuspress.ro,...
10.11.2013 | 12:47
Boxer batut de tigani

Un boxer din Deva, medaliat cu bronz la Europene, a fost bătut măr de ţigani. Ciprian Apodăresei este un boxer din Deva şi a avut de-a face cu un grup de ţigani. Conform servuspress.ro, indivizii l-au bătut pe boxer la ieşirea dintr-un local din Deva.

„Au sărit la bătaie şi pentru a mă apăra i-am dat o palmă celui care a început să mă lovească. Ulterior, cei doi au plecat, iar în scurt timp s-au întors cu alţi trei. Unul dintre ei m-a lovit cu un bolovan în cap. Am căzut pe trotuar. După lovitura încasată, am reuşit să mă ridic în genunchi, moment în care am fost lovit din nou. M-au lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu o sticlă, pînă nu m-am mai ridicat de jos. De acolo, nu-mi mai amintesc nimic. M-am trezit pe patul de spital, cu faţa tumefiată.”, a povestit boxerul.

După incident, Poliţia a demarat o anchetă. Ciprian Apodăresei are 23 de ani, 1.60 m înălţime şi a fost dublu campion mondial de box la juniori şi cadeţi, după care a fost medaliat cu bronz la Campionatul European din Ungaria. În mai multe rînduri, Apodăresei a declarat că vrea să ajungă precum Lucian Bute, fostul campion mondial în versiunea IBF.