Nicio categorie

BOXUL ROM NESC, PE MARGINEA PRĂPASTIEI!

Preşedintele Leonard Doroftei a fost făcut KO de Biroul Federal!...
11.09.2014 | 12:44
ADVERTISEMENT

Preşedintele Leonard Doroftei a fost făcut KO de Biroul Federal!

Boxul românesc trece prin momente extrem de dificile. Leonard Doroftei a avut un comportament care i-a lăsat cu gura căscată pe membrii Biroului Federal, care, până la urmă, i-au dat lovitura de graţie. “Au scăpat de Obreja, acum vor să scape şi de Doroftei!”, a urlat Moşu’, încă preşedinte al FR Box.

Leonard Doroftei a venit la şedinţa Biroului Federal, i-a cerut demisia vicepreşedintelui Vasile Câtea şi pentru că acesta nu s-a conformat, fostul campion mondial a plecat după fix trei minute. După gestul făcut de preşedintele Federaţiei Române de Box, membrii Biroului Federal au decis în unanimitate, în prezenţa reprezentanţilor Ministerului Tineretului şi Sportului, retragerea tuturor atribuţiilor lui Doroftei.

Leonard-Doroftei

Le-am spus la începutul şedinţei că nu pot să mai lucrez cu un om care m-a jignit. Am cerut Biroului Federal să rezolve această problemă. Sunt şi eu om, mai fac greşeli, nu am venit cu pretenţii de preşedinte, dar nici nu pot să-i las pe alţii să mă jignească. Mi-au luat atribuţiile? E treaba lor, nu ştiu dacă e legal ce au făcut, dar asta au urmărit. Au scăpat de Obreja, acum vor să scape şi de Doroftei. Dacă asta vor, dragoste cu sila nu se face, mergem fiecare pe drumul lui. Preşedintele spune pas, la revedere.”, a fost reacţia lui Doroftei, care nu şi-a depus demisia.

ADVERTISEMENT

vasilecatea

“A plecat din şedinţă, mai mult nu pot să spun. Eu nu am înţeles nimic. Au fost delegate competenţele pentru a funcţiona federaţia mai departe către unul dintre vicepreşedinţi, aşa cum spune statutul. Eu am preluat, pentru că Francisc Vaştag a plecat la un examen de antrenor, la care voi pleca şi eu sâmbătă. S-a făcut asta pentru a debloca situaţia şi pentru a funcţiona, până când vom avea un punct de vedere clar şi corect, privind ce a vrut să însemne acest gest al domnului Doroftei. Până atunci, preiau prerogativele, iar în momentul în care zice că vine înapoi, s-a închis acest mandat. Nu ştiu ce a vrut să demonstreze şi nimeni nu a înţeles concret care este situaţia dânsului.”, a spus, pentru Agerpres, vicepreşedintele FRB, Vasile Câtea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri