Sporturi

Brad Gilbert, cel mai bun antrenor de tenis din lume, pariază pe Bianca Andreescu. „Dacă nu se accidenta acum era locul 1!”

18.04.2020 | 10:30
Brad Gilbert cel mai bun antrenor de tenis din lume pariaza pe Bianca Andreescu Daca nu se accidenta acum era locul 1
Brad Gilbert, cel mai bun antrenor de tenis din lume, pariază pe Bianca Andreescu. „Dacă nu se accidenta acum era locul 1!”. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tenisul a tras şi el cortina din cauza pademiei de coronavirus, iar în ierarhia WTA clasamentul a îngheţat cu australianca Ashleigh Barty pe primul loc, având un avans confortabil de 2700 de puncte faţă de poziţia secundă, pe care se află Simona Halep.

Bianca este accidentată din noiembrie 2019

Însă cel pe care fosta legendă a ATP Andre Agassi îl consideră cel mai bun antrenor din sportul alb, americanul Brad Gilbert, are o altă părere despre actualul clasament.

ADVERTISEMENT

Sufragiile sale merg hotărât spre jucătoarea candiancă de origini române Bianca Vanessa Andreescu, pe care însă în acest an nu am văzut-o pe teren în nici un meci, urmare a unei accidentări.

Andreescu a câştigat US Open 2019

Barty are 3.000 de puncte avans în fruntea clasamentului WTA, dar nu simt că domină atât de mult. Cred că dacă Bibi era sănătoasă, acum era pe primul loc WTA”.

ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu a avut o a doua parte a anului 2019 absolut remarcabilă. Ea a câştigat mai întâi importantul turneu Rogers Cup din cadrul turneelor de 1000 de puncte Mandatory iar apoi a dat marea lovitură la Flushing Meadows, câştigând primul ei trofeu de Grand Slam, US Open.

Bianca visa la Olimpiadă

Însă în noiembrie 2019 canadianca de origini române s-a accidentat. Acum anunţă că e refăcută şi aşteaptă redeschiderea sezonului. Însă marele ei obiectiv, la fel ca Simona Halep, rămâne câştigarea unei medalii olimpice.

ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu a afirmat ca este foarte afectată după ce Jocurile Olimpice au fost amânate pentru 2021. Sportiva în vârstă de 19 ani a declarat că visa încă de acum 6 ani să joace la Olimpiadă, dar că acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta.

Îşi amână visul pentru 2021

“Eram nerăbdătoare să joc la Olimpiadă. Visam să joc la Olimpiadă de când aveam 13 ani. Mi s-a rupt sufletul când am aflat că s-au amânat.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, sănătatea noastră şi a fanilor contează mai mult şi cred că au luat decizia potrivită. Sper totuşi să pot să joc la ediâia din 2021, măcar atunci”, a afirmat Bianca Andreescu la TSN.

ADVERTISEMENT