Life

Brad Pitt, acuzat de Angelina Jolie că și-a agresat copiii în timpul unei altercații în avion: “L-a sugrumat pe unul și l-a lovit pe altul”

Brad Pitt a fost acuzat de Angelina Jolie că și-a agresat copiii în timpul unei altercații în avion, care ar fi avut loc în 2016.
05.10.2022 | 12:16
Brad Pitt acuzat de Angelina Jolie ca sia agresat copiii in timpul unei altercatii in avion La sugrumat pe unul si la lovit pe altul
Brad Pitt, acuzat de Angelina Jolie că și-a agresat copiii. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Angelina Jolie a lansat noi acuzații la adresa lui Brad Pitt, despre care a spus că și-a agresat copiii în timpul unei dispute care a avut loc într-un avion privat în 2016.

Brad Pitt, acuzat de Angelina Jolie că și-a agresat copiii

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016. Procesul de divorț încă nu s-a terminat, inclusiv bătălia pentru custodia copiilor și vânzarea unui domeniu viticol din sudul Franței.

ADVERTISEMENT

Actrița îl acuză pe fostul ei soț că a fost violent cu copiii în timpul disputei de la bordul avionului privat, potrivit unor documente judiciare dezvăluite marți.

În documentele depuse, vedeta de la Hollywood a relatat o altercație violentă cu fostul soț în septembrie 2016, în timp ce zburau din California spre Franța. La momentul respectiv, Brad Pitt “l-a sugrumat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul”. 

ADVERTISEMENT

Mai mult, actorul “a apucat-o pe Jolie de cap şi a scuturat-o”, după care ar fi împins-o de peretele toaletei, acolo unde începuse cearta.

În timpul conflictului, Brad Pitt i-ar fi reproșat Angelinei că este “prea obedientă” cu copiii lor. Ulterior ar fi turnat bere pe fosta soție și “bere şi vin roşu pe copii”.

ADVERTISEMENT

Unul dintre copii “i-a luat apărarea verbală” mamei sale. Actorul s-ar fi “năpustit asupra propriului copil”, iar Angelina Jolie “l-a apucat din spate pentru a-l opri”.

“Copiii s-au grăbit să intre și au încercat cu toții să se protejeze cu curaj unii pe alții. Înainte de a se termina, Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față.

ADVERTISEMENT

Unii dintre copii l-au implorat pe Pitt să se oprească. Cu toții erau speriați. Mulți plângeau.”, se arată în documentele depuse de Angelina Jolie, potrivit Variety.

După bătaia dintre cei doi foști parteneri, ancheta autorităților federale nu a dus la nicio urmărire penală, iar Angelina Jolie a cerut divorțul la scurt timp după călătoria cu avionul.

Angelina Jolie și Brad Pitt, proces de divorț de 6 ani

Angelina Jolie și Brad Pitt au început relația în 2005, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare “Mr. & Mrs. Smith”. În același an în care actorul, a divorțat de Jennifer Aniston, cu care era căsătorit de cinci ani.

Interpreta lui Maleficent și Brad Pitt s-au căsătorit nouă ani mai târziu, însă despărțirea a venit după numai doi ani.

Conflictul dintre ei nu s-a terminat nici în prezent, iar Brad Pitt și-a dat în judecată fosta soție din cauza unei proprietăți rurale și a unei podgorii din sudul Franței, Chateau Miraval, achiziționată de cei doi în 2008.

Angelina Jolie susține că fostul ei soț vrea să preia controlul absolut al proprietății. Aceasta îi cere despăgubiri care se ridică la suma de 250 de milioane de euro, potrivit CNN.

ADVERTISEMENT