Life

Brad Pitt are o nouă iubită? Cine este tânăra de 29 de ani care l-ar fi cucerit. Între ei este o diferență de aproape 30 de ani

Brad Pitt are o nouă iubită? Cine este tânăra de 29 de ani care l-ar fi cucerit. El are 58 de ani, ea 29, dar diferența de vârstă nu îi deranjează în vreun fel.
16.11.2022 | 14:07
Brad Pitt are o noua iubita Cine este tanara de 29 de ani care lar fi cucerit Intre ei este o diferenta de aproape 30 de ani
Brad Pitt are o nouă iubită? Cine este tânăra de 29 de ani care l-ar fi cucerit. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Cine ar fi noua iubită a lui Brad Pitt. Cei doi au fost văzuți împreună în oraș, dar deocamdată nu au spus public dacă au o relație. Cert este un lucru: diferență de vârsta de aproape 30 de ani dintre ei.

Brad Pitt are o nouă iubită? Cine este tânăra de 29 de ani care l-ar fi cucerit

Actorul s-a afișat cu superbă brunetă la concertul lui Bono din Los Angeles. Brazilianca Ines de Ramon, fosta soție a lui Paul Wesley, ar fi cea care ar fi ocupat locul din inima actorului.

ADVERTISEMENT

Brad Pitt și partenera lui erau deja împreună când s-au întâlnit cu unii dintre prietenii celebri ai acestuia, printre care Cindy Crawford, Rande Gerber și Sean Penn, scrie Daily Mail.

Nici Brad Pitt și nici iubita lui nu s-au ferit de ochii curioșilor sau de papparazzi și arătau foarte fericiți și zâmbitori împreună. Totuși, aceștia nu ar fi plecat împreună de la eveniment, ci fiecare pe căi separate.

ADVERTISEMENT
Ines de Ramon
Ines de Ramon. Foto Instagram

Ines de Ramon a divorțat în septembrie

Ines de Ramon a fost căsătorită vreme de trei ani cu actorul Paul Wesley, cunoscut publicului datorită rolului Stefan Salvatore din Jurnalele Vampirilor.

Cei doi și-au anunțat despărțirea în septembrie și au susținut la acel moment că decizia lor a fost una de comun acord.

ADVERTISEMENT

“Decizia de a se despărți este reciprocă și a avut loc în urmă cu cinci luni. Ei solicită intimitate în acest moment”, spunea reprezentantul celor doi la acel moment.

Între timp, și Brad Pitt a divorțat de Angelina Jolie, cu care este într-un continuu scandal de la separare, cei doi aducându-și acuze din ce în ce mai grave.

ADVERTISEMENT

Angelina Jolie îl acuza pe fostul său soț că îi lovea pe copiii lor și că a avut loc o adevărată confruntare violentă în timp ce ei și copiii lor călătoreau împreună.

“L-a sugrumat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul. A apucat-o pe Jolie de cap şi a scuturat-o”, arăta acuzația.

ADVERTISEMENT
Tags: