Life

Brad Pitt, cu ochii în lacrimi. Ce l-a emoționat: „Este atât de frumos”

Aflat în turneul de promovare al filmului Trenul asasinilor, desfășurat în Japonia, Brad Pitt nu și-a putut stăpâni emoțiile și a lăcrimat după ce a luat parte la o ceremonie budistă.
24.08.2022 | 09:40
Brad Pitt cu ochii in lacrimi Ce la emotionat Este atat de frumos
Brad Pitt, cu ochii în lacrimi în timpul unei ceremonii budiste din Tokyo. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În prezent, Brad Pitt se află în Japonia pentru promovarea celui mai nou film al său, Trenul Asasinilor. Actorul a luat parte la o ceremonie budistă care l-a emoționat atât de tare încât avea lacrimi în ochi.

Brad Pitt, cu ochii în lacrimi în timpul unei ceremonii budiste

Brad Pitt s-a rugat alături de colegi și călugări într-unul dintre cele mai mari temple budiste din Tokyo. Actorul se află în turneu în Japonia pentru a promova cel mai nou film al său, Trenul Asasinilor.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcat lejer, cu o bluză și niște pantaloni largi, de culoare maro, Brad Pitt a recunoscut că nu se aștepta să se emoționeze, însă a fost cu adevărat „mișcat” în timpul ceremoniei.

„La început, ni s-a părut amuzant să venim aici, deoarece personajul din film, Buburuza, crede că are ghinion, dar se împacă cu acest lucru.

ADVERTISEMENT

Totuși, trebuie să recunosc că eu am fost foarte mișcat aici. Este atât de frumos. Templul în sine este foarte frumos. Călugării au fost extraordinari, iar eu… eu aproape am plâns.

Am fost foarte emoționat. Vă mulţumesc mult pentru această experiență pe care nu o voi uita niciodată”, a declarat actorul citat de Observator.

ADVERTISEMENT

Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt de violență domestică

Recent, Angelina Jolie a făcut noi declarații despre conflictul care a condus la divorțul dintre ea și Brad Pitt. Actrița din Maleficent a susținut că în anul 2016, în timp ce întreaga familie se întorcea dintr-o vacanță, spiritele dintre ea și ,la vremea aceea, soțul său s-au aprins.

Brad Pitt s-ar fi aflat sub influența alcoolului a avut o discuție în contradictoriu cu unul dintre copii, apoi a luat-o în vizor pe Angelina Jolie.

ADVERTISEMENT

Actorul ar fi tras-o în spatele avionului și ar fi bruscat-o. Totuși, vedeta a susținut că niciunul dintre cei prezenți nu au auzit ce s-a întâmplat și nu au văzut felul în care Pitt s-a comportat. De altfel, acesta nu a comentat acuzațiile care i s-au adus.

ADVERTISEMENT