Life

Brad Pitt își apără noua iubită, după controversa stârnită cu Angelina Jolie. Ce spune starul la 4 ani de la divorț

28.09.2020 | 19:53
Brad Pitt isi apara noua iubita dupa controversa starnita cu Angelina Jolie Ce spune starul la 4 ani de la divort
Brad Pitt are o relație confirmată recent cu Nicole Poturalsky, fotomodelul de 27 de ani
ADVERTISEMENT

Brad Pitt a avut o reacție neașteptată în legătură cu cea mai nouă controversă, stârnită de actuala lui iubită. La mijloc a picat și Angelina Jolie, fosta parteneră de viață a starului de la Hollywood.

Nicole Poturalsky, în vârstă de 27 de ani, este de meserie fotomodel și are o foarte mare popularitate în mediul online, acolo unde este urmărită de un număr impresionant de persoane.

ADVERTISEMENT

Cei doi au petrecut finalul verii în vila pe care Brad Pitt o deține într-o regiune de milioane din Franța. Totodată, fiind o fire foarte activă pe rețelele sociale, noua iubită cu aproape 30 de ani mai tânără ca actorul a postat recent și câteva comentarii considerate controversate.

Brad Pitt a apărat-o pe noua lui iubită în fața Angelinei Jolie. Ce a transmis starul de la Hollywood

Mai exact, fotomodelul Nicole Poturalsky, originară din Germania, a făcut furori pe Instagram prin ultimele ei postări. Tânăra a avut o părere foarte sinceră despre un anumit tip de persoane, pe care le-a acuzat de ură gratuită.

ADVERTISEMENT

În acest sens, la scurt timp, mulți dintre fanii Angelinei Jolie au simțit că noua iubită a lui Brad Pitt i-a adresat actriței de 45 de ani replicile respective în mod voalat.

Nu a durat prea mult până când internauții s-au împărțit în două tabere, fiind astfel necesară chiar intervenția starului de la Hollywood, pentru a mai liniști apele.

ADVERTISEMENT

Odată ce relația celor doi a fost confirmată la mijlocul lunii august din acest an, între Brad Pitt și noua lui iubită lucrurile par să meargă foarte bine. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, deși cele mai noi comentarii care au afectat-o și pe fosta lui soție le-au cam pus bețe în roate.

Brad Pitt își apără noua iubită, după controversa stârnită cu Angelina Jolie. Ce spune starul la 4 ani de la divorț
Între Angelina Jolie și actuala iubită a lui Brad Pitt s-a stârnit o mare controversă în mediul online

Tânăra cu un renume internațional în lumea modei a postat pe contul oficial de Instagram afirmația de “Oamenii fericiți nu urăsc“.

ADVERTISEMENT

Surse din apropierea Angelinei Jolie au confirmat în presa de peste Ocean că actrița ”a luat-o personal” și totul pare să fi ieșit urât, până la intervenția lui Brad Pitt.

Cei de la US Weekly au confirmat că Angelina Jolie pare să fie mai înverșunată ca oricând în obținerea custodiei pentru copiii lor. Cele două staruri încă își dispută această problemă de familie în tribunale.

”Postarea nu a făcut rău nimănui și nu a fost un atac personal către nimeni.”, a afirmat actorul în mod public, sărind în apărarea iubitei lui.

ADVERTISEMENT