Life

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie: „Intenții otrăvitoare”

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. De ce o acuză pe fosta soție, la mai mulți ani după divorț. Actorul spune că vedeta a încercat să îi facă rău în mod intenționat.
08.06.2022 | 08:21
Brad Pitt o da in judecata pe Angelina Jolie Intentii otravitoare
Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Brad Pitt o dă în judecată pe fosta lui soție, actrița Angelina Jolie, acuzând-o că a vândut acțiunile podgoriei pe care o dețineau la comun pentru a-i face rău.

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Ce acuzații îi aduce

Brad Pitt a decis să o dea în judecată pe fosta lui parteneră de viață după ce a vândut pachetul de acțiuni din podgoria pe care o dețineau la comun unui oligarh rus.

ADVERTISEMENT

Comportamentelor depuse de avocații actorului, ceea ce a dorit Angelina Jolie a fost să îi cauzeze rău fostului tău soț.

Actrița și fostul partener de viață au cumpărat pachetul majoritar de acțiuni din Chateau Miraval şi podgoria sa aflată în satul Correns din sud-estul Franței, în anul 2008.

ADVERTISEMENT

De altfel, acesta este și locul în care cei doi s-au căsătorit șase ani mai târziu, așa că are o semnificație importantă pentru fostul cuplu.

„Prin presupusa vânzare, Jolie a căutat să-i facă rău lui Pitt”, arată documentele.

Acuzații la adresa Angelinei Jolie. Ar fi vândut unui oligarh rus cu „intenții otrăvitoare”

Mai mult decât atât, Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că știa că Yuri Shefler va încerca să controleze afacerea pe care actorul s-a străduit ani buni să o facă profitabilă.

ADVERTISEMENT

„Jolie știa și intenționa că Shefler și afiliații săi vor încerca să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o și să submineze investiția lui Pitt în Miraval”.

Mai mult, fostul soț al Angelinei Jolie îl acuză pe oligarhul rus de faptul că are un trecut dubios în afaceri, iar asocierea sa cu Brad Pitt i-ar afecta imaginea.

ADVERTISEMENT

„A câștigat notorietate prin tactici de afaceri tăioase și asociații profesionale dubioase”, mai arată documentele, citate de agenția de presă PA.

Angelina Jolie și Brad Pitt se puseseră de acord ca niciunul dintre ei să nu vândă părțile deținute în podgorie unul fără știrea celuilalt, lucru pe care actrița nu l-ar fi respectat și l-a forțat pe fostul soț să se asocieze cu un străin cu „intenții otrăvitoare”.

„Toate acestea sunt rezultatul direct al conduitei ilegale și delictuale a lui Jolie. (… )Încălcând acordul părților, Jolie a căutat să-l forțeze pe Pitt să se asocieze cu un străin și, mai rău, cu un străin cu asocieri și intenții otrăvitoare”, mai arată documentele.

ADVERTISEMENT