Life

Brad Pitt și-a pus fanii pe gânduri. Este gata să renunțe la cariera de actor?

Brad Pitt (58 de ani) a făcut o declarație suprinzătoare despre meseria pe care o desfășoară de peste trei decenii, precizând că se pregătește să-și încheie cariera.
23.06.2022 | 07:31
Brad Pitt sia pus fanii pe ganduri Este gata sa renunte la cariera de actor
Brad Pitt, declarație surprinzătoare despre carieră. Vrea să pună punct actoriei? Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Starul și-a pus fanii pe gânduri după ultimul interviu acordat unei reviste pe coperta căreia va apărea în luna august. Vedeta a lăsat de înțeles că este gata să renunțe la aparițiile pe platourile de filmare și pe micile ecrane.

Brad Pitt, declarație surprinzătoare despre carieră. Vrea să pună punct actoriei?

Brad Pitt consideră că a ajuns la ultima etapă în ceea ce privește cariera și se pregătește să încheie aparițiile în filme. Actorul, care este câștigător al premiului Oscar, se gândește foarte serios să ia o pauză de la ceea ce iubește mai mult.

ADVERTISEMENT

„Mă consider a fi la final de carieră. Acesta este ultimul semestru sau trimestru. Ce o să fie secțiunea asta? Cum vreau să o croiesc?”, a declarat celebrul actor pentru revista GQ, unde a discutat și despe rolurile sale.

„Sunt una dintre acele creaturi care vorbește prin artă. Vreau mereu să fac ceva. Dacă nu fac, mor într-un fel”, a completat starul american, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Brad Pitt, carieră de peste 30 de ani în domeniul divertismentului

Brad Pitt consideră că și-a atins scopurile pentru care a plecat la drum la numai 22 de ani, chiar înainte să-și primească diploma de la Facultatea de Jurnalism. Îndrăgitul actor plănuia o carieră ca director artistic, dar destinul a fost cu totul altul.

A ajuns să obțină roluri în Another World și Growing Pains, iar ulterior a urmat cursuri de actorie. Carisma și talentul l-au adus în producții precum: Thelma & Louise, Moneyball și Mr. & Mrs. Smith, însă acum e gata să renunțe.

ADVERTISEMENT

La mai bine de 30 de ani de la primul personaj, Brad Pitt mărturisește că este gata să pună capăt carierei pe care o are în domeniul cinematografic. Fostul soț al Angelinei Jolie a vorbit extrem de sincer despre iminenta pensionare.

„Cred că bucuria a fost o descoperire nouă, mai târziu în viață. Am mers mereu cu curentul, în derivă într-un fel. Cred că am petrecut ani de zile cu o depresie de grad scăzut și abia acum încep să mă împac cu asta. 

ADVERTISEMENT

Încerc să îmbrățișez toate părțile sinelui – frumusețea și urâtul – am reușit să surprind acele momente de bucurie”, a completat Brad Pitt pentru aceeași publicație.

ADVERTISEMENT