Fotbal intern

Bradley de Nooijer a ajuns la spital după meciul cu Sepsi! A fost operat

06.08.2019 | 21:30
Bradley de Nooijer a ajuns la spital dupa meciul cu Sepsi A fost operat

Bradley de Nooijer se află astăzi în spital, după meciul jucat de Viitorul cu Sepsi. Lyes Houri, coechipierul de la echipa lui Hagi a postat pe Instagram o poză în care apare alături de fundașul olandez.

UPDATE, 6 august, ora 21:31/ Viitorul a anunțat într-un comunicat că fotbalistul a fost diagnosticat cu apendicită acută, iar acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale laparoscopic pentru a-și relua mai rapid activitatea fotbalistică. Evoluția post-operatorie este bună, astfel că fundașul olandez va reveni cât de curând pe teren.

Bradley de Nooijer, în spital după meciul cu Sepsi

Bradley de Nooijer este în spital după meciul disputat de Viitorul la Sfântul Gheorghe, cu Sepsi. Fundașul a fost vizitat luni de coechipierul Lyes Houri, care a imortalizat vizita și a postat fotografia pe Instagram. Cel mai probabil, olandezul se află în spital doar pentru un control, având în vedere că a fost integralist la partida cu Sepsi, din etapa a patra a Casa Pariurilor Liga 1.

Fundașul stânga a fost unul dintre cei mai utilizați jucători de la formația lui Gică Hagi în acest început de sezon. Fundașul olandez a jucat în toate meciurile Viitorului din această stagiune, atât în Casa Pariurilor Liga 1, cât și în Preliminariile Europa League. Doar în meciul cu Chindia Târgoviște fundașul a început pe banca de rezerve, dar a intrat imediat după pauză.

Lyes Houri, alături de Bradley de Nooijer la spital
Lyes Houri, alături de Bradley de Nooijer la spital

Bradley de Nooijer a fost una dintre țintele principale de transfer pentru FCSB. Gigi Becali a încercat toată vara să-l aducă pe fundașul olandez la vicecampioană, dar a fost refuzat de jucător, după ce Hagi își dăduse acordul.

Nu există niciun fel de discuții cu FCSB și pentru mine, prioritare sunt ofertele din străinătate. Pentru al doilea an consecutiv voi evolua cu Viitorul în preliminariile Europa League, astfel că doresc să mă concentrez pe aceste jocuri, urmând ca, ulterior, să mă gândesc și la ofertele pe care le am“, a declarat fundașul pentru site-ul oficial al clubului Viitorul.

De Nooijer, care are doar 21 de ani, evoluează din vara anului 2017 pentru Viitorul, care l-a tranferat de la FC Dordrecht, din ligile inferioare ale fotbalului olandez.

  • 1.8 milioane de euro este cota lui Bradley de Nooijer, conform Transfermarkt.de
  • 70 de apariții are fundașul la Viitorul, după transferul din 2017