Fotbal intern

Bradley de Nooijer, surprins de comportamentul lui Gică Hagi: „În timpul meciurilor se transformă. Uneori mă gândesc ce bine ar fi dacă ar tăcea”

19.02.2020 | 16:35
Bradley de Nooijer surprins de comportamentul lui Gica Hagi In timpul meciurilor se transforma Uneori ma gandesc ce bine ar fi daca ar tacea
ADVERTISEMENT

Bradley de Nooijer a recunoscut că a fost șocat, la primele luni la Viitorul, de modul în care Gheorghe Hagi se comportă în timpul meciurilor. Fundașul olandez susține că actualul său antrenor este foarte calm în timpul săptămânii, dar pe durata celor 90 de minute se schimbă complet.

Ce l-a surprins pe de Nooijer la Gică Hagi

Bradley de Nooijer a fost adus de Gică Hagi la Viitorul în vara lui 2017, la 19 ani, și s-a transformat, în ultima perioadă, din speranță în certitudine.

ADVERTISEMENT

La aproape trei ani de la primul contact cu fotbalul românesc, fundașul lateral recunoaște că a fost surprins de modul în care Gheorghe Hagi acționează în timpul partidelor, spre deosebire de restul săptămânii, când este incoparabil mai calm.

Se poate auzi tot ce transmite de pe bancă, chiar și de pe partea cealaltă a stadionului. Prima oară am fost surprins, m-am gândit „ce e asta?”, dar acum m-am obișnuit.

ADVERTISEMENT

În afara terenului este foarte calm, dar în timpul meciurilor se transformă, de la început a fost așa. Trebuie să recunosc că uneori mă gândesc doar la cât de mult mi-ar plăcea să tacă, dar, totuși, este mai bine să am un astfel de antrenor decât unul care stă mut pe banca de rezerve”, a declarat Bradley de Nooijer pentru publicația olandeză Pzc.nl.

Acomodarea cu viața din România

Bradley de Nooijer recunoaște că nu i-a fost ușor la primele luni în România, fiind obișnuit cu viața de acasă, alături de părinți, dar a reușit să se acomodeze datorită mediului de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

E foarte important să intri să joci, pentru că de asta ai venit, este clar că nu este ușor, nu ai familia alături. Părinții mă vizitează ocazional, mama chiar va veni săptămâna viitoare, când vom juca meciul decisiv pentru play-off (n.r. cu Academica Clinceni). 

M-am schimbat foarte mult de când am venit aici, m-am maturizat. Evident că totul este diferit față de ce era acasă. Duc rufele la spălat, mai gătesc, trebuie să fac tot de unul singur”, recunoaște de Nooijer.

ADVERTISEMENT
  • 2 trofee a câștigat de Nooijer cu Viitorul: Cupa și Supercupa României
Tags: