Life

Bradul din Bacău a devenit viral pe internet. Reacții pe bandă rulantă: ”Seamănă cu turnul din Pisa”

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar multe orașe din România au început deja pregătirile. Luminițele au fost instalate, iar în anumite zone s-au pus chiar și brazi de Crăciun.
30.11.2022 | 19:25
Bradul din Bacau a devenit viral pe internet Reactii pe banda rulanta Seamana cu turnul din Pisa
Bradul de Crăciun din Bacău a devenit celebru. Reacții pe bandă rulantă din partea internauților. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În doar câteva săptămâni vine Crăciunul și doar o lună de zile ne mai desparte și de Anul Nou.

Ce are atât de special bradul de Crăciun din Bacău

Dacă în București, luminițele au fost montate de ceva timp și urmează să fie pornite de joi, 1 decembrie, iată că în alte zone din țară, magia sărbătorilor a venit mai devreme.

ADVERTISEMENT

În orașul Bacău, autoritățile de la primărie au montat deja celebrele luminițe de Crăciun și mai nou, și un brad înalt.

Acesta are o înălțime de 24 de metri, iar conform reprezentanților municipiului Bacău, ar fi costat nu mai puțin de 3.500 de lei.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că rezultatul nu a fost chiar cel dorit, sau cel puțin asta spun locuitorii din zonă.

Bradul cu pricina, care a devenit viral între timp, este instalat în centrul orașului Bacău, lângă Casa de Cultură ”Vasile Alecsandri”.

ADVERTISEMENT

Încă nu este clar dacă de la vreme, sau din alte motive, cert este că bradul este destul de înclinat, lucru care a stârnit un val de reacții.

Reacții pe bandă rulantă pe internet

Nu puțini au fost cei care s-au amuzat de postura bradului. Unii au spus că acesta ar fi ”pilit”, în timp ce alții au acuzat autoritățile că ar fi profitat de Black Friday și au primit o comandă greșita.

ADVERTISEMENT

Unii au spus că bradul a leșinat, în timp ce alții au trecut la acuzații mai dure.

Aceștia susțin că prin bradul montat în centrul orașului, reprezentanții de la primărie s-au răzbunat pe concetățenii lor.

”S-au “răzbunat” pe primar? NU! S-au “răzbunat” pe concetățenii lor. Asta dovedește “calificarea Doreilor” sau capacitatea (ori mai bine spus incapacitatea) de a executa o lucrare de calitate”, ”Pe partea înclinată au pus mai mulți bolovani în cadourile care atârnă, au greșit centrul de greutate”, ”Seamănă cu turnul din Pisa”, „Se îndreaptă la polish”, sunt doar o parte dintre comentariile de la postarea cu bradul din Bacău.

Bradul din Bacău a făcut furori pe internet. Sute de comentarii au început să curgă. Sursă foto: Facebook
Bradul din Bacău a făcut furori pe internet. Sute de comentarii au început să curgă. Sursă foto: Facebook

Cele mai amuzante comentarii, dar și cele mai apreciate au fost: ”A leșinat bradul de la frig” și ”E supărat ca Bacovia!”. 

De cealaltă parte, au existat și internauți care nu au fost chiar atât de deranjați de postura bradului.

În unele comentarii, cetățenii din Bacău susțin că problema nu e deloc una gravă și că ar fi bine ca autoritățile să nu sacrifice alt brad, care oricum, va ajunge tot la gunoi.

Menționăm că prețurile pentru bradul de Crăciun s-au schimbat față de cele de anul trecut. Drept urmare, cei care vor să facă o astfel de achiziție trebuie să știe care sunt prețurile.

ADVERTISEMENT
Tags: