Braga se întăreşte cu jucători de la Benfica

Constantin Radu   
în Carousel hot news
15/08/2013, 15:24
Braga se întăreşte cu jucători de la Benfica
Ederzito a trecut printr-o accidentare grea, dar a început să marcheze la foc automat

Sporting Braga caută soluţii în atac înainte de disputa cu Pandurii din play-off-ul Ligii Europa. A transferat un jucător de la Benfica, iar pe lista UEFA a fost trecut şi Ederzito, fotbalist care a revenit după o accidentare urîtă, dar care a suprins în campionatul trecut, reuşind să înscrie 13 goluri în 18 meciuri.

Sporting Braga se întăreşte cu jucători de la echipa a doua a Benficăi, anunţă presa portugheză. Este vorba de atacantul Hugo Vieira, jucător care a mai evoluat în trecut la Bordeaux şi Gil Vincente.

La ultima echipă, atacantul a impresionat, iar Benfica l-a transferat în 2012. Nu a jucat însă nici un meci, motiv pentru care a fost trimis la echipa a doua. La 25 de ani, vîrful va ajunge sub formă de împrumut la Sporting Braga.

Braga e activă şi la capitolul “divorţuri”. Helder Barbosa nu a mai fost inclus în lotul UEFA pentru meciul cu Pandurii, mai ales că pe adresa clubului sînt oferte din Turcia pentru jucător. De pe lista UEFA lipseşte şi Uwa Elderson care ar trebui să plece pînă la final de lună de la Braga. Acesta ar putea semna un acord cu Everton.

Meciul tur va avea loc pe 22 august, la Cluj, iar returul se va disputa pe 29 august.

Închide ×