News

Un brăilean susține că a făcut infarct când a văzut factura la gaze. A fost dus de urgență la spital

Un bărbat din Brăila susține că a făcut infarct de supărare în momentul în care a văzut suma de achitat care apare pe factura la gaze naturale emisă pentru luna trecută. Acesta a ajuns de urgență la spital.
11.01.2022 | 22:13
Un brailean sustine ca a facut infarct cand a vazut factura la gaze A fost dus de urgenta la spital
Un bărbat din Brăila ar fi făcut infarct la vederea facturii la gaze. Sumă uriașă de achitat. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Facturile uriașe pe care tot mai mulți români le primesc în acest debut de an 2022 au și efecte asupra stării de sănătate a oamenilor.

Un brăilean afirmă că ar fi făcut infarct în momentul în care a văzut cât are de achitat la gaze pentru luna trecută. Soția sa a chemat de urgență Ambulanța și acesta a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Brăila ar fi făcut infarct la vederea facturii la gaze. Sumă uriașă de achitat

În urmă cu o lună, bărbatul din Brăila a achitat 283 de lei pentru 91 de metri cubi consumați la gazele naturale.

La o lună distanță, consumul acestuia a crescut la 191 de metri cubi. Șocul pentru el a fost când a citit secțiunea cu ”totalul de plată”. Aici era înscrisă suma de 2.002 lei!

ADVERTISEMENT
Factură gaze naturale. Sursa foto: infobraila.ro

Bărbatul se aștepta ca prețurile să fie plafonate de Guvern şi să nu primească o factură exagerat de mare. A avut însă o surpriză neplăcută când a văzut suma de mai sus.

Brăileanul a declarat în presa locală că a făcut infarct la scurt timp după ce a văzut cât are de plată. Medicii i-au salvat viața omului, însă l-au avertizat că nu trebuie să se mai supere.

ADVERTISEMENT

”Vă scriu în legătură cu facturile de gaz primită ieri. Este de speriat, în sensul că, pentru un consum aproape dublu față de luna noiembrie, s-a emis acum o factură de 10 ori mai mare. Vă dau exemplul meu, pentru un consum de 91 metri cubi luna trecută s-au plătit 283 de lei, iar acum, la 190 de metri cubi, trebuie să plătesc 2.000 de lei.

Cum să plătesc eu această sumă, să fac rată la bancă? Dar lunile viitoare? Ce ne așteaptă?”, a scris bărbatul pe adresa publicației InfoBrăila.

ADVERTISEMENT

”Noi murim de foame în casă și ăștia își bat joc de noi”

Cetățeanul din Brăila este extrem de revoltat după această întâmplare. El acuză faptul că este supus unei bătăi de joc din partea furnizorilor.

”Soția mea a chemat Salvarea, că mi s-a făcut rău când văzut. Noi murim de foame în casă și ăștia își bat joc de noi! Medicii mi-au zis că am făcut infarct de supărare.

Noroc că m-au dus la spital și mi-au dat ceva care a dizolvat, nu știu eu exact, dar mi-au zis să mă feresc de supărări. Cum să mă feresc de nenorocirea care se abate peste noi în fiecare zi?!”, a mai spus brăileanul în presa locală.

ADVERTISEMENT