Brandan, distrus de un fost mare internaţional: “Lent, moale, fără agresivitate!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
01/08/2016, 18:17
Brandan, distrus de un fost mare internaţional: “Lent, moale, fără agresivitate!”

Gabi Balint susţine că Pablo Brandan şi Ioan Filip nu sînt două achiziţii bune pentru Viitorul. Reacţia fostului internaţional român a venit la doar cîteva ore după ce Steaua s-a impus la Ovidiu, scor 3-1.

”Brandan şi Filip sînt doi jucători lenţi moi, fără agresivitate, depaşiţi la duelurile unu contra unu. Răzvan Marin este mai agresiv, dar cei doi nu joacă aproape. Aici a pierdut meciul Viitorul.

Brandan nu mi se pare un cîştig pentru Viitorul. Jucătorii nu sînt agresivi, în duelurile unu contra unu sînt uşor de depăşit. S-a văzut asta şi la golul marcat de Stanciu. El a intrat foarte uşor în careu, nu l-a deranjat nimeni”, a spus Balint.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×