Le-a pus gând rău rivalilor. “Am făcut cele mai importante achiziţii din România!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
10/02/2018, 11:31
Le-a pus gând rău rivalilor. “Am făcut cele mai importante achiziţii din România!”

Portarul titular de la FC Dinamo Bucureşti crede că oficialii din “Ştefan cel Mare” au făcut cele mai bune achiziţii din această perioadă de mercato, iar acesta consideră că Gabi Torje şi Antun Palic vor aduce un plus echipei.

…despre meciul cu Chiajna: “Este un joc decisiv pentru intrarea în playoff şi va fi extrem de greu pentru că toţi fotbaliştii care au fost la noi au dorinţa de revanşă şi vor da totul ca să ne încurce. Cel mai mare atu al nostru este că Mistre cunoaşte foarte bine lotul Chiajnei, a fost format în mare parte de el. Sper să profităm de acest aspect”, a spus Brănescu, conform gsp.

Îi laudă pe Torje şi Palic

…despre Palic şi Torje: “Vor aduce un mare plus echipei pentru că sunt conştienţi ce înseamnă Dinamo şi nu mai au nevoie de perioadă de acomodare. Se comportă de parca n-ar fi plecat niciodată din “Ştefan cel Mare” şi asta contează foarte mult. Experienţa mare pe care o au va fi un plus foarte mare pentru grupul nostru.”

Brănescu vrea 9 puncte din următoarele trei meciuri

…despre meciurile cu Chiajna, FCSB şi Astra: “Trebuie să scoatem 9 puncte. Până la urmă, suntem Dinamo şi nu cred că putem vorbi altfel, indiferent de adversar. Echipa s-a întărit foarte bine, cred că am făcut cel mai importante achiziţii din România în perioada de iarnă şi ca nume, şi ca valoare.”

…despre momentul în care a apărut cu un fular de la Dinamo – Lazio: “Fularul cu Lazio l-am primit cadou de la un domn. Îi mulţumesc mult pe această cale. Înseamnă foarte mult pentru mine. Cât despre FCSB, n-am cu, să ţin vreodată cu rivalii. Normal că eşti împotriva Stelei când joci la Dinamo, aşa cum şi ei sunt împotriva noastră. E logic să fie aşa şi cred că e şi frumos. E o rivalitate de când lumea.”

Brănescu, despre FCSB – Lazio

…despre şansele FCSB-ului cu Lazio: “Am spus că ţin cu România în mod normal, dar va fi foarte greu să se facă puncte în acest meci pentru că Lazio are o echipă foarte bună, care este pe locul 3 în Italia, cu jucători în formă şi un antrenor care îmi place foarte mult. Lazio mai are un as în mânecă prin Radu Ştefan. El cunoaşte foarte bine lotul celor de la FCSB şi este un jucător exponenţial pentru romani. Este un exemplu pentru toţi fotbaliştii care se transferă în străinătate. E incredibil cum a ajuns la borna de 300 de meciuri în tricoul lazial!”

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.