Foto. Brănescu s-a operat din nou! Şanse mici să rămână la Dinamo

Iuliana Spirache   
in Dinamo
12/04/2018, 08:43
Foto. Brănescu s-a operat din nou! Şanse mici să rămână la Dinamo GALERIE FOTO

Şansele ca Laurenţiu Brănescu să rămână în “Ştefan cel Mare” şi în sezonul următor sunt destul de mici. Goalkeeper-ul în vârstă de 24 de ani a suferit o accidentare la un antrenament al lui Dinamo Bucureşti, iar miercuri s-a operat la menisc la o clinică din Turcia.

Fotbalistul împrumutat de la Juventus Torino în urmă cu două sezoane va avea nevoide  două luni de recuperare după operaţia suferită în Turcia. Astfel, Florin Bratu nu se va mai putea baza pe serviciile lui până la finalul sezonului 2017-2018, anunţă gsp. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Brănescu revine la Juventus

Mai mult, Laurenţiu Brănescu nu va rămâne în România pentru a se recupera, ci se va întoarce în vară la echipa pregătită de Massimiliano Allegri, cel care va decide ce va face portarul în vârstă de 24 de ani pe viitor.

Ştirea MOMENTULUI

Hoban are interzis în vestiarul Clujului! Situație fără precedent la CFR

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×