News

Brățări false, vândute online pentru accesul la UNTOLD. Au fost furate de la un centru de testare

Episod periculos la UNTOLD. O persoană este cercetată după ce a vândut pe internet brăţări de triaj epidemiologic furate.
11.09.2021 | 12:50
Bratari false vandute online pentru accesul la UNTOLD Au fost furate de la un centru de testare
Brățări false, vândute online pentru accesul la UNTOLD. Au fost furate de la un centru de testare
ADVERTISEMENT

O femeie este cercetată pentru furt, după ce ar fi comercializat brăţări de triaj epidemiologic pentru accesul la UNTOLD.

Vineri, 10 septembrie, reprezentanții festivalului au sesizat poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca că a existat un anunț suspect pe o platformă de socializare.

ADVERTISEMENT

Se pare că o femeie ar fi pus la vânzare brățări de triaj epidemiologic pentru persoane testate negativ, transmite IPJ Cluj, potrivit Agerpres.

Acces la UNTOLD. O femeie este cercetată pentru că a furat și a vândut pe internet brăţări de triaj epidemiologic

Brățările puse la vânzare ar fi fost furate  de la Centrul de testare al virusului Covid-19, situat pe strada Splaiul Independenţei, din municipiul Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Femeia care a postat anunțul pe platforma de socializare este cercetată pentru furt.

“În cursul zilei de ieri, 10 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie au demarat verificări, în urma unei sesizări primite din partea reprezentanţilor festivalului UNTOLD, despre faptul că pe o platformă de socializare online a fost observat un anunţ prin care o persoană de sex feminin oferea spre vânzare brăţări de triaj epidemiologic pentru persoane testate negativ cu virusul Covid-19”, se arată într-o informare trimisă sâmbătă de IPJ Cluj, potrivit Agerpres.

“Au fost derulate cu operativitate activităţi, fiind identificată persoana care ar fi pus spre vânzare brăţările nedestinate comercializării, constatându-se faptul că acestea ar fi fost sustrase de la Centrul de testare al virusului Covid-19, situat pe strada Splaiul Independenţei, din municipiul Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Sunt continuate cercetările privind săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, se menţionează în informarea IPJ Cluj.

Festivalul UNTOLD 2021 se desfăşoară la Cluj, în perioada 9-12 septembrie.

Pe scena festivalului vor urca David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, Lost Frequencies, Benny Benassi și Martin Solveig.

ADVERTISEMENT

Persoanele care doresc să participe la festival au nevoie de certificatul de vaccinare sau un test antigen negativ.

ADVERTISEMENT
Tags: