Fotbal intern

Bratu a vorbit pentru prima dată: „Probabil voi rezilia. Claudiu Niculescu își dorește foarte mult să fie antrenor”

23.09.2018 | 11:08
Bratu a vorbit pentru prima data Probabil voi rezilia Claudiu Niculescu isi doreste foarte mult sa fie antrenor

Florin Bratu a vorbit pentru prima dată după scandalul iscat vineri seara, în urma înfrângerii suferite de Dinamo în Copou, scor 0-1, în fața celor de la Poli Iași. Antrenorul lui Dinamo susține că cel mai probabil va urma rezilierea cu trupa din Ștefan cel Mare și că își dorește ca locul său să fie luat de Claudiu Niculescu.

Bratu spune că luni își va da demisia și că nu are nimic ce să își reproșeze: „Mâine (n.r. luni, 24 septembrie) mă voi întâlni cu cei din conducere și vom pune lucrurile la punct, probabil o reziliere, vom vedea ce se va întâmpla. Mâine vă pot spune mai multe, deocamdată nu am un răspuns concret. Teoretic, sunt antrenor și în momentul acesta. Nu am nimic să-mi reproșez. Planul a fost promovarea tinerilor, implementarea unui joc combinativ, agresiv, lucru pe care noi l-am reușit în Play-Out în sezonul trecut. Vreau ca lucrurile pe care le-am învățat în această perioadă de la Dinamo să-mi folosească la viitoarea echipă pe care o voi antrena.”

Cât despre declarațiile pe care le-a făcut imediat după meciul cu Iași„Am fost supărat, dezamăgit. A fost alegerea mea să fac acele declarații și îmi asum. Am avut acea frustrare, pentru că Nistor, atunci când este un jucător care se gândește la fotbal, are calitatea de a trage echipa după el. În această perioadă nu s-a întâmplat acest lucru, a fost tocmai reversul.”

Florin Bratu îl vrea succesor pe Claudiu Niculescu

Bratu crede că Niculescu ar trebui să îl urmeze pe banca lui Dinamo: „La Dinamo trebuie să vină un antrenor care să simtă ceva pentru acest club, un antrenor cu spirit. Eu zic că există un lot cu care poți îndeplini obiectivul. Claudiu Niculescu își dorește foarte mult să ajungă la Dinamo, dar nu știu ce se va întâmpla. El este un dinamovist adevărat și cu siguranță se poate descurca.”

Acesta a discutat și situația lui Dan Nistor„Mă așteptăm ca lucrurile să funcționeze mult mai bine, am avut o perioadă bună până la acel meci cu FCSB, când s-au dezechilibrat lucrurile. În rest, sunt mândru de ce am reușit la Dinamo, de faptul că am promovat tineri, de faptul că mi-am format un stil de joc. Situația lui Nistor, în acel moment al discuțiilor despre transfer, trebuia gestionată altfel. Eu nu am trăit astfel de lucruri, pentru că eu jucam cu sufletul. Acum lucrurile s-au schimbat. Din punctul meu de vedere, când un jucător nu-și mai dorește să stea la echipă, lucrurile trebuie să se încheie, să se puna punct”, a zis „Mitraliera”, la Pro X.