Fotbal intern

Bratu, anunţ în legătură cu viitorul lui Gabi Torje. “Să facă ce doreşte!”

18.05.2018 | 17:22
Bratu anunt in legatura cu viitorul lui Gabi Torje Sa faca ce doreste

Florin Bratu, anunţ în legătură cu viitorul lui Gabi Torje la FC Dinamo Bucureşti. Antrenorul din “Ştefan cel Mare” a dezvăluit că nu se va mai baza pe serviciile mijlocaşului pentru următoarele meciuri pe care echipa “câinilor” le va disputa în play-out-ul Ligii 1 Betano. Astfel, internaţionalul român nu va juca nici în partida cu Chiajna, de sâmbătă, de la ora 21.45, deşi a ajuns la Dinamo Bucureşti la începutul anului 2018.

“Torje a făcut lucruri extraordinare, e un jucător exponențial. Din păcate pentru el venind pentru a duce echipa în play-off nu s-a reușit acest lucru. Eu am venit cu o altă strategie, el s-a și accidentat. Nu s-au legat lucrurile nici pentru el. La vârsta pe care o are, mai are multe de demonstrat. Are o cotă bună și își poate găsi din vară echipă. Are peste 60 de meciuri la națională, nu are probleme majore, are capacitatea de a se motiva și să găsească o echipă bună. Dacă a refuzat oferta de la Dinamo e liber să facă ce dorește”, a spus tehnicianul, în conferința de presă.

După anunţul în legătură cu viitorul lui Gabi Torje, Bratu a vorbit şi despre Nemec

Florin Bratu a vorbit şi despre Adam Nemec, fotbalist despre care are numai cuvinte de laudă şi susţine că atacantul ar putea evolua la orice echipă din Liga 1 Betano. “Adam Nemec e un fotbalist foarte bun, adaptabil, un profesionist și l-aș vedea la orice echipă din Liga 1”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

De la revenirea la FC Dinamo Bucureşti, Gabi Torje a avut câteva probleme şi a fost scos din lot de antrenorul din “Ştefan cel Mare”, toate acestea după ce a încălcat regulamentul şi a avut escapade nocturne.

Tags: