Bratu a oferit noi detalii despre situaţia lui Torje. Când revine mijlocaşul

Iuliana Spirache   
in Dinamo
06/04/2018, 19:17
Bratu a oferit noi detalii despre situaţia lui Torje. Când revine mijlocaşul

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Antrenorul din “Ştefan cel Mare” a comentat în legătură cu situaţia lui Gabi Torje, despre care susţine că n-a fost exclus din lot şi se va baza pe serviciile lui în continuare. Florin Bratu crede că mijlocaşul a învăţat din greşelile făcute şi viitorul său în “Groapă” depinde de cum se va prezenta la antrenamente.

”Astăzi, nu l-am pus pe cântar, pe Gabi Torje, dar sper că este în limitele categoriei, pentru binele lui. El face antrenamente cu noi, el nu a fost exclus din lot, aşa cum s-a spus. Se antrenează cu noi, am spus-o şi o repet, a greşit săptămânile trecute faţă de echipă şi a plătit. Acum, în functie de ceea ce el va arăta la antrenamente, de comportamentul lui, vom vedea ce se va întâmpla în meciurile următoare”, a declarat Florin Bratu.

Avertisment pentru Gabi Torje

 ”Da, am pretenţii de la el, dar şi de la ceilalţi jucători. Şi e normal că echipa, când suferă, suntem într-o situaţie dificilă, să încercăm să strângem rândurile, nu să facem alte lucruri care depăşesc sfera fotbalului. Dar sper că a înţeles. Sper că a înţeles şi că, pe viitor, eu i-am spus înca din prima zi când am venit aici, vreau să particip şi eu un pic la revenirea lui în fotbal, în fotbalul european, de ce nu? Pentru că a avut ceva probleme în a se integra în ultimii ani”.

 

Închide ×