Bratu îl apără pe Moruţan: “Nu el a fost problema! Ucraina ne-a dat o lecţie”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
28/03/2018, 10:43
Bratu îl apără pe Moruţan: “Nu el a fost problema! Ucraina ne-a dat o lecţie”

Antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti este de părere că Ucraina nu are parte de un lot care să cuprindă jucători cu valori individuale de talia celor pe care România îi are, însă diferenţa s-a făcut la capitolul unitate. După gol, “tricolorii” au cedat, iar acest lucru ne-a băgat în corzi:

“Echipa noastră under 19 a arătat un fotbal bun, dar s-a bazat prea mult pe Măţan şi Moruţan, care n-a funcţionat aşa cum ne aşteptam şi au apărut problemele. E păcat. O generaţie bună, dar care, din nou, a eşuat. Am vorbit cu Robert mai devreme, era afectat, e normal. O să-l arunc în zăpdată acum puţin ca să-şi revină.

“Ucraina nu are calitatea noastră”

Moruţan nu şi-a dat seama, am văzut şi la echipe mai mari. Nu asta a fost problema, echipa trebuia să apere un egal timp de 15 minute şi nu s-a reuşit. Ucraina ne-a dat şi o lecţie de echipă organizată, care luptă până la capăt. Ei n-au jucători ca noi, cu calitatea indivudală a noastră, dar am văzut o echipă în adevăratul sens al cuvântului şi asta a făcut diferenţa”, a spus Florin Bratu în cadrul unei conferinţe de presă. 

Închide ×