Bratu, după ruşinea cu Juventus: „E greu de dat explicaţii”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
30/03/2018, 23:32
Bratu, după ruşinea cu Juventus: „E greu de dat explicaţii”

Despre eşecul cu Juventus Bucureşti şi următorul meci cu FC Botoşani: „Mi-e greu să găsesc acum o explicaţie. Din păcate am pierdut, am întâlnit o echipă care avea nevoie de puncte. A fost o seară nefastă pentru noi. Practic nu ne-a ieşit absolut nimic. Am avut trei săptămâni în care nu am jucat niciun meci după acea victorie cu Mediaş. Mai avem 12 meciuri şi voi face tot ce îmi stă în putere pentru ca echipa să îşi revină. Să găsească victoria. Voi încerca să trecem peste absolut toate aceste lucruri şi să pregătesc meciul de la Botoşani pentru că ne aşteaptă o deplasare lungă, grea.”

Despre schimbarea lui Gabi Torje la pauza meciului: „De la Gabi mă aştept mai mult. Şi de la ceilalţi. Din păcate nu a fost o seară bună. Sunt jucători cu experienţă, de valoare. Mă refer şi la el, şi la Nistor şi am fost taxaţi de o echipă care a jucat pe contraatac. A doua repriză am riscat un pic, am băgat şi pe Nemec şi pe Salomao. Am încercat să forţăm victoria. Am mizat pe 4 băieţi sub 21 de ani. Încercăm să le dăm şi lor o şansă. Suntem într-un stadiu în care evaluăm jucători şi vom vedea ce se va întâmpla mai departe.”

Bratu, despre accidentarea lui Liviu Gheorghe

Despre micşorarea bugetului şi şansa ca Dinamo să se bată la retrogradare sezonul viitor: „Eu nu voi fi niciodată de acord şi nu mă voi mulţumi cu evitarea retrogradării pentru că îmi doresc ca echipa să se bată pentru playoff.”

Despre accidentarea lui Liviu Gheorghe… „L-am încurajat după meci. Nu era la vestiar, era la spital. Sper să nu fie ceva grav pentru că Liviu Gheorghe e un jucător important pentru sezoanele viitoare.”

Închide ×