Fotbal intern

Foto. Marius Niculae face primul transfer la Dinamo: “A semnat!”

FC Dinamo Bucureşti aduce primul jucător solicitat de Florin Bratu! A jucat la juniorii de la Borussia Dortmund. Ce a spus neamţul după semnarea contractului.
Foto Marius Niculae face primul transfer la Dinamo A semnat

UPDATE: ora 22:30 Proaspăta achiziţie a dinamoviştilor, Marco Ehmann, a postat şi el o fotografie de la momentul semnării contractului şi a ţinut să precizeze:  

“Sunt încântat să fi semnat primul meu contract profesional cuFC Dinamo Bucureşti. Este o onoare şi, în acelaşi timp, o obligaţie pentru mine să joc la acest mare club tradiţional Aş dori să mulţumesc în special familiei, consultanţilor şi prietenilor care m-au susţinut mereu pe drum.
Prezentarea mea oficială pe pagina clubului se va face când îmi voi primi permisul de joc de la UEFA.”

 

UPDATE 18:30 Fostul internaţional Marius Niculae a postat pe contul personal de Instagram o poză cu momentul în care Marco Ehmann a semnat contractul cu Dinamo Bucureşti. 

“E jucătorul meu, Dinamo a făcut un transfer foarte bun. Nu am renunţat la ideea de a fi conducător de club, am avut ceva oferte, iar când va fi să apară ceva cu adevărat bun mă voi gândi serios. Dacă vin la Dinamo când se întoarce Cristi Borcea? Niciodată să nu spui niciodată. Aştept şi eu, ca toţi dinamoviştii, să iasă de acolo şi apoi vedem ce va fi. Eu sunt câine şi nu o să mă schimb niciodată”, a spus Marius Niculae, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.


Florin Bratu a debutat cu înfrângere la FC Dinamo Bucureşti, după partida din Cupa României, cu Universitatea Craiova. Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare mai are un singur obiectiv în acest final de sezon, acela de a forma un grup care să joace un fotbal bun, de calitate, care să poată emită pretenţii în sezonul viitor. Pentru asta, Bratu a început deja să îşi închege un lot.

Primul jucător pe care Dinamo îl va aduce în “era Bratu” este Marco Ehmann, fundaş central cu dublă cetăţenie, română şi germană. Jucătorul va împlini 18 ani în vară şi era un obişnuit al naţionalei under 18, pe care “Mitraliera” a antrenat-o până să vină ca principal în “haită”. 

Ehmann a reziliat contractul

Căpitan al “tricolorilor”, Ehmann – vezi imagini sus în galeria foto – a fost titular în majoritatea partidelor disputate de echipa naţională Under 18 cu Bratu selecţioner. Ehmann a jucat timp de doi la echipa Under 17 a Borussiei Dortmund, unde a fost căpitan al echipei, apoi a fost cedat la Karlsruhe, la care a evoluat din vara anului trecut şi până acum, când şi-a reziliat angajamentul. FANATIK.RO a aflat că Ehmann a devenit liber de contract şi este aşteptat să sosească la Bucureşti să semneze în perioada imediat următoare cu FC Dinamo Bucureşti.

17 ani are Marco Ehmann, căpitan al naţionalei U18