Bratu l-a băgat în şedinţă pe Hanca. Ce i-a spus antrenorul

Eduard Nicolae Popa   
în Dinamo
07/03/2018, 20:14
Bratu l-a băgat în şedinţă pe Hanca. Ce i-a spus antrenorul

Florin Bratu a vorbit despre golul primit de Dinamo de la Craiova şi a ţinut să nu dea vina pe vreunul dintre jucători în mod special: “Hanca a greşit la poziţionarea pe care a avut-o la acel gol. Poate că trece şi el printr-un moment dificil. N-a greşit doar el, a fost o greşeală în lanţ”, a spus Bratu, la o televiziune. 

Antrenorul lui Dinamo a discutat şi despre forma slabă prin care trece omul său de bandă:“Am discutat cu el faţă în faţă. Dacă nu va reuşi să se lupte cu el însuşi, va fi destul de dificil. Nu cred că are legătură cu faptul că a ratat acel transfer. Dacă vrea să se transfere afară, trebuie să joace în continuare şi să redevină acel fotbalist din sezonul trecut”, a mai declarat Florin Bratu.

Hanca, trecut pe bancă de sosirea lui Torje

Sergiu Hanca a fost unul dintre cei mai în formă jucători ai lui Dinamo în turul campionatului. Din nefericire, fostul jucător al lui ASA Târgu Mureş se află într-o scădere vizibilă, iar sosirea lui Gabi Torje la Dinamo l-a trimis pe Hanca pe banca de rezerve. Pentru a face loc amândurora, Florin Bratu a preferat să înceapă meciul cu CS U Craiova cu un flanc dreapta format din cei doi fotbalişti de naţională. 

Închide ×