Fotbal intern

Florin Bratu şi-a anunţat obiectivul la Dinamo: “Ne luptăm”

13.07.2018 | 08:03
Florin Bratu sia anuntat obiectivul la Dinamo Ne luptam

Florin Bratu şi-a anunţat obiectivul la Dinamo, după ce a terminat pregătirea de vară. Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare îşi doreşte ca echipa să nu mai aibă experienţa negativă din stagiunea trecută şi speră să-i califice în play-off la final de sezon regulat.

“Ne luptăm pentru un loc în play-off. În prima fază, vrem să ne calificăm în play-off. Dar nu va fi deloc la îndemână, pentru că e o competiţie greaNe aşteaptă un meci dificil. Ne dorim să reuşim să ne ridicăm la nivelul pe care-l aşteptăm”, a declarat Florin Bratu la un post de televiziune.

Florin Bratu şi-a anunţat obiectivul la Dinamo

Giorgos Katsikas, fundaşul grec din lotul lui FC Dinamo Bucureşti, a vorbit despre debutul de campionat: “Sunt încrezător că vom prinde play-off-ul, dar nu vreau să vorbesc de obiective acum. Totul e posibil anul ăsta. E primul nostru meci, e acasă, trebuie să câştigăm şi să avem un start bun”, a declarat Giorgos Katsikas.

Florin Bratu şi-a anunţat obiectivul la Dinamo! Tehnicianul "câinilor" oferă indicaţii într-un meci cu Concordia Chiajna
Florin Bratu şi-a anunţat obiectivul la Dinamo! Antrenorul oferă indicaţii

FC Dinamo Bucureşti debutează în noul sezon din Liga 1 Betano pe teren propriu, în faţa celor de la FC Voluntari. Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Rezultatele lui Dinamo din amicale:

Dinamo –  Chojniczanka Chojnice 2-5
Dinamo –  Jagiellonia 1-4
Dinamo – Zaglebie Lubin 1-1
Dinamo –  Arka Gdynia 3-0
Dinamo –  Olimpia Elblag 4-0

Citeşte şi:

FCSB – Dinamo, în a doua etapă din Liga 1: “Să fim pregătiţi”

Florin Bratu, după plecarea lui Antun Palic: “Mi-a spus că nu mai simte nimic pentru Dinamo”

Florentin Petre se ia de Dinamo: “Patrick ar fi făcut faţă”

 

Tags: