Fotbal intern

Bratu și-a trimis titularii la handbal, înainte de Dinamo – FC Voluntari

23.05.2018 | 20:38
Bratu și-a trimis titularii la handbal, înainte de Dinamo - FC Voluntari
Florin Bratu și-a trimis titularii ca spectatori, înainte de meciul dintre Dinamo și FC Voluntari

Handbaliștii lui Dinamo au avut parte de o galerie specială în al doilea meci al Finalei Ligii Naționale, împotriva Stelei. Aceștia au fost susținuți din tribune de jucătorii lui Florin Bratu.

La meciul de la Sala Dinamo au asistat pentru un timp și fotbaliștii de la echipa lui Dinamo, printre care se numără Robert Moldoveanu, Jaime Penedo, May Mahlangu, Longher, Daniel Popa, Antun Palici și Vlad Olteanu. Aceștia au făcut poze cu suporterii „câinilor roșii”, dar nu au așteptat să vadă finalul partidei și au plecat la pauza partidei pentru a pregăti duelul cu echipa lui Adi Mutu.

Fotbaliștii de la handbal, rezerve contra FC Voluntari

O parte dintre fotbaliștii care au fost în tribune în meciul de handbal, printre care se numără Penedo, Palici sau Mahlangu vor fi rezerve contra Voluntariului, în timp ce Moldoveanu, Popa și Olteanu se află în primul 11.

Selecția făcută de Bratu este una care dă de bănuit, dacă ținem cont de legătura dintre Adi Mutu și Dinamo și de faptul că formația „Briliantului” are nevoie neapărată de puncte pentru evitarea retrogradării.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri