Bratu spune ce trebuie să facă Torje: “Dacă voi vedea asta, va reveni în echipă!”

Mirela Apostol   
in Dinamo
04/04/2018, 20:13
Bratu spune ce trebuie să facă Torje: “Dacă voi vedea asta, va reveni în echipă!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Mijlocaşul a intrat deja pe un drum bun, venind mai devreme la antrenamente, iar Florin Bratu speră că Torje îi va înţelege mesajul şi îşi va reveni, pentru a se putea baza pe el:

“Eu am jucat alături de Torje, am fost colegi de cameră. E problema lui dacă a interpretat aşa (nr. că poate să o lase mai moale), însă eu i-am explicat că vreau să-l ajut să depăşească acest moment. El de 2-3 ani are probleme în a se integra la echipele la care a fost. A ajuns la Dinamo, Dinamo a arătat că are nevoie de el, dar acelaşi lucru trebuie să-l arate şi el. În momentul când el va respecta clubul, eu ca şi antrenor o să-i arăt respectul meu şi va juca. El nu a fost exclus din lot, se antrenează alături de noi. Chiar azi a venit la antrenament cu o oră mai devreme, cu zâmbetul pe buze, disponibil, s-a antrenat bine, dar vreau să văd că are continuitate. I-am spus că vreau să particip şi eu la revenirea lui în fotbal pentru că este tânăr. Încă mai are de arătat în fotbal. Atât timp cât va sta la Dinamo, suflarea dinamovistă îşi pune mari speranţe în el. Dacă el va conştientiza asta, şi îl ştiu băiat deştept şi responsabil, cu siguranţă va avea şansa să demonstreze şi să arate de ce vorbim de el de câteva zile.

Aici este problema, la viaţa privată. Sper să înţeleagă. E posibil (nr. să creadă în România este nivelul mai slab). Cu toţii am greşit, dar nu trebuie să persistăm cu greşelile. Trebuie să-şi dea seama că este la un club important din România. Dinamo e într-o situaţie delicată şi ne bazam pe calitatea lui şi pe atitudinea lui. Asta aştept să văd în următoarele săptămâni. Dacă voi vedea asta, îl voi băga din nou în echipă“, a spus Bratu la un post de televizune.

Închide ×