Bratu strânge rândurile: “Trebuie să ne ridicăm din situaţia asta”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
10/03/2018, 10:43
Bratu strânge rândurile: “Trebuie să ne ridicăm din situaţia asta”

Florin Bratu a vorbit despre jocul cu Gaz Metan Mediaş, Răzvan Raţ, Gabi Torje şi cel mai nou transfer din Ştefan cel Mare, fundaşul Marco Ehmann (VEZI DETALII AICI): 

“Caracterele deosebite se văd în situaţii dificile. Am încredere că jucătorii se pot motiva pentru 14 meciuri foarte bune. Am băieţi inteligenţi, care înţeleg lucrurile cu vorba bună. Simt şi ei că este un moment dificil şi trebuie să ne ridicăm puţin din situaţia asta. Obiectivul este meciul de luni, nu am obiective pe tremen lung. Se poate forma o echipă competitivă la Dinamo.

“E o onoare să se antreneze cu Raţ”

Eu nu l-am văzut supărat, dar e la antrenamente. Torje e într-o competiţie şi sperăm ca împreună să redresăm această echipă. Răzvan se antrenezaă cu noi, e bine, are entuziasm, şi băieţii apreciază asta. Un jucător cu 113 meciuri la naţională şi o Cupă UEFA în palmares… e o onoare pentru orice jucător să îl ai în vestiar. 

Părinţii lui Marco stau în Germania, trebuie să îi găsim şcoală şi un tutore, pentru că are 17 ani. Documentele vor fi trimise a UEFA, care ne va da un aviz, apoi totul va fi ok. Nu mă tem de retrogradare. Sub nicio formă. Intru eu să joc dacă e vreo problemă (râde)! Dar nu mă gândesc la retrogradare”, a spus Florin Bratu la conferinţa de presă, a spus Bratu la conferinţa de presă.

Partida Dinamo – Gaz Metan se va disputa luni, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în formt LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×