Bratu, un an şi jumătate la Dinamo: „Are susţinerea mea totală”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
04/04/2018, 08:46
Bratu, un an şi jumătate la Dinamo: „Are susţinerea mea totală”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Cel mai apropiat om de Bratu este chiar fostul său coleg, Ionel Dănciulescu, acum director general: „Mă feresc de cuvintele strategie, proiect. N-am păstrat o linie. Asta trebuie făcut acum: să-l păstrăm pe Florin un an şi jumătate la echipă! Aşa văd eu. Dacă lucrurile nu funcţionează, ridic mână şi-l las pe altul în locul meu!”

Dănciulescu susţine că principalul motiv pentru situaţia actuală de la Dinamo este reprezentat de lipsa continuităţii: „N-a existat continuitate la Dinamo, s-a schimbat mereu. Trebuia continuat planul cu new Dinamo, pe care îl începuserăm cu Stoican după ce am intrat în insolvenţă. Cu cât mai mulţi tineri români în echipă, aşa cum am fost şi eu atunci când am venit la Dinamo”, a spus „Danciu-gol” , pentru gsp.ro.

Dănciulescu: „O să îl consult pe Bratu”

Noul director general al lui Dinamo susţine că se va consulta cu antrenorul în toate achiziţiile din vară: „O să răspund pentru toate achiziţiile, dar o să-l consult pe Florin. El are susţinerea mea totală şi nu vreau să aduc jucători peste capul antrenorului. Bratu are o idee de joc şi trebuie să facem transferurile în funcţie de ea”

Închide ×