Life

Bravo, ai stil are o nouă șefă! Cui i-a cedat locul Andreea Tonciu: „Îmi găsesc alte vulpițe”

19.11.2020 | 08:00
Bravo ai stil are o noua sefa Cui ia cedat locul Andreea Tonciu Imi gasesc alte vulpite
ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil are o nouă șefă, căci Andreea Tonciu a renunțat să le mai considere pe colegele din emisiune drept subalterne. Fosta asistentă de televiziune a avut un dialog spumos cu Alexandra Ungureanu, căreia i-a cedat locul.

Bruneta a apărut într-un costum care i-a scos în evidență formele sale sexy, în ediția din 18 noiembrie, iar povestea pe care a spus-o în legătură cu ținuta a scos la iveală că Andreea nu se mai simte foarte comodă cu concurentele din emisiune.

ADVERTISEMENT

Vedeta i-a spus Ilincăi Vandici că vrea să fie șefa dansatoarelor unui club celebru din Capitală, moment în care Alexandra Ungureanu, principala ei rivală din competiție, a întrebat-o dacă nu mai e șefa lor.

Andreea Tonciu a renunțat să mai fie șefă la Bravo, ai stil… deocamdată

„Nu mai sunt de mult șefă aici. Vreau să îmi găsesc alte vulpițe, alte splendori. Nu m-am plictisit de fetele de aici, dar nu îmi e locul aici să fiu șefă. Șefa styling-ului din România este Alexandra Ungureanu”, a spus Andreea Tonciu ironică.

ADVERTISEMENT

„Totuși, e un sâmbure, o jenă, te strânge cămașa când spui asta”, i-a replicat Alexandra Ungureanu cu la fel de multă ironie.

„Las locul altei concurente”

„Vreau să-mi fac altă haită. Nu s-a întâmplat nimic. Las loc altei concurente care să fie șefă, să mă pună la colț dacă greșesc și la zid dacă nu mă îmbrac bine”, a mai spus Andreea.

ADVERTISEMENT

Oana Radu a intervenit pentru prietena ei, Tonciu, și i-a spus Alexandrei că schimbarea de atitudine a brunetei nu este o prefăcătorie pentru a cădea în grațiile publicului, ci pur și simplu e o femeie inteligentă, iar oamenii inteligenți au multe toane.

Ungureanu nu a fost foarte satisfăcută de explicațiile pe care le-a oferit Oana și a spus că s-a așteptat la o poveste mai interesantă, căci nu poate să înțeleagă complimentele pe care i le-a spus Tonciu nici cu un sac de lămâi.

ADVERTISEMENT