Life

Cine e câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities 2021? ”Ea întrunește toate aceste calități!”

Finala Bravo, ai stil! Celebrities 2021 este unul dintre subiectele momentului, de aici și întrebările care țin de persoana care va câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România.
30.12.2021 | 18:21
Cine e castigatoarea Bravo ai stil Celebrities 2021 Ea intruneste toate aceste calitati
Bravo, ai stil! Celebrities, câștigătoare 2021. La cine se gândește o fostă finalistă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea sezonului actual, care este reprezentat de persoane publice, este mai aproape de a fi aflată, de aici și declarațiile făcute de fostele concurente ale show-ului.

Deea Codrea, una dintre finalistele emisiunii de la Kanal D, și-a spus părerea despre actualele participante, dar și cine este vedeta pe care o vede primind premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Cea care are toate calitățile necesare pentru a obține premiul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este o tânără foarte ambițioasă și apreciată de cei trei jurați.

Bravo, ai stil! Celebrities, câștigătoare 2021. La cine se gândește o fostă finalistă

Deea Codrea este convinsă că Viviana Sposub, iubita actorului George Burcea, are șanse uriașe să fie numită cea mai stilată femeie din sezonul acesta.

ADVERTISEMENT

„Câștigătoarea, mi-ar plăcea mie să reprezinte un pachet, să nu fie doar despre stil în haine, ci să fie despre stil și cum vorbește, cum pășește.

Și cred că în momentul asta, persoană care întrunește, conform părerii mele umile, toate aceste calități este Viviana”, a spus fosta concurentă, scrie kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Surprinsă de dezvăluirea fostei participante, care a fost prezentă în gala de Crăciun a show-ului moderat de Ilinca Vandici, frumoasa brunetă a avut o reacție neașteptată.

Viviana Sposub, surprinsă de aprecierea fostei concurente

Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” și concurentă a emisiunii „Ferma. Orășeni vs Săteni” s-a bucurat de aprecierea fostei concurente de la „Bravo, ai stil”.

ADVERTISEMENT

„Știam că mă vede în finală, își exprimase opinia asta în online și atunci m-a șocat pentru că noi nu suntem foarte apropiate.

Ne-am mai intersectat în diferite conjuncturi, la diferite emisiuni sau evenimente și m-am bucurat atunci de părerea ei și uite că și-o menține și mai mult, mă vede câștigătoare.

Foste finaliste care mă văd în finală, nu poate decât să mă bucure acest lucru”, a declarat Viviana Sposub, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT