Life

Bravo, ai stil Celebrities revine pe micile ecrane din 29 august. Ce surprize a pregătit Kanal D

19.08.2020 | 15:30
Bravo, ai stil Celebrities revine pe micile ecrane din 29 august. Ce surprize a pregătit Kanal D
Bravo, ai stil Celebrities revine la Kanal D. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil Celebrities revine la Kanal D la sfârșitul acestei luni! Cel mai urmărit show de modă din România va continua să defileze în fața telespectatorilor începând cu 29 august.

Bravo, ai stil Celebrities revine din 29 august

În competiția de la Kanal D au mai rămas Calina Dumitrescu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Raluca Tănase, Bianca Rus și Cristina Șișcanu, printre altele.

ADVERTISEMENT

O parte din edițiile care vor fi difuzate din 29 august au fost deja filmate, la scurt timp după ieșirea din starea de urgență.

Show-ul, suspendat din cauza pandemiei, a lansat o serie de vedete în cele 5 sezoane

Show-ul a fost oprit din cauza pandemiei de coronavirus, iar întreaga producție a stat pe bară timp de mai multe luni.

ADVERTISEMENT

Kanal D asigură o revenire plină de surprize a show-ului, mai ales că toată lumea se întreabă deja care va fi următoarea concurentă eliminată și ce s-a întâmplat, de fapt, între Calina, fiica designerului Catinca Roman, și Cătălin Botezatu de a părăsit concursul.

Evident, pe micul ecran nu s-a dat nimic din acel scandal și nu se știe dacă se va difuza ceva, căci acestea sunt informații de culise, deocamdată.

„Suntem foarte bucuroși să revenim in casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunata de la .

ADVERTISEMENT

Este clar că toamna aceasta se numara tinutele cele mai inspirate! Suntem plini de energie și gata să vă oferim un adevărat spectacol si cele mai interesante si utile sfaturi stilistice. Concurentele noastre sunt minunate si extrem de ambitioase, așadar se anunta o lupta plina de surprize”, a declarat Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii pentru wowbiz.ro.

Sezonul actual al concursului de modă este unul din cele mai urmărite. Bravo, ai stil a lansat în cele cinci sezoane mai multe vedete printre care le enumerăm pe Marisa Paloma, Silvia Popescu, Cristina Mihaela Dorobanțu și Alina Ionescu. Ultimele două din listă chiar au început să lucreze în televiziune, Cristina Mihaela devenind între timp gazda reality-show-ului Puterea dragostei.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri