Life

Bravo, ai stil! Celebrities, ediție incendiară în noul an. Viviana Sposub și George Burcea fac spectacol

Bravo, ai stil! Celebrities aduce în fața telespectatorilor un show de zile mari în prima zi din Noul An, în gala de sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Concurentele vin cu invitați pe măsură.
31.12.2021 | 13:31
Bravo ai stil Celebrities editie incendiara in noul an Viviana Sposub si George Burcea fac spectacol
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub, una dintre cele mai apreciate vedete ale emisiunii de modă de la Kanal D, aduce un invitat special. Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” vine însoțită de iubitul ei.

Ediția incendiară din prima zi din ianuarie 2022 îi aduce în prim-plan pe frumoasa brunetă și actorul George Burcea, care nu sunt pentru prima oară pe scena de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

ADVERTISEMENT

Momentul celor doi este unul dintre cele mai așteptate din gala de sâmbătă, chimia lor fiind observată inclusiv de frumoasa blondinp Raluca Bădulescu.

Bravo, ai stil! Celebrities, momente inedite în ediția de Anul Nou. Viviana Sposub și George Burcea, în centrul atenției

„Aveți o chimie, băi, băiatule, tu și cu George!”, este replica oferită de Raluca Bădulescu la finalul momentului dintre Viviana Sposub și George Burcea.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma este una dintre favoritele juriului, dar și a celor din fața micilor ecrane care o votează în număr destul de mare, în ciuda faptului că primele locuri sunt ocupate de Ruxi și Bella Santiago.

Cântăreața intrată recent în competiția de modă „Bravo, ai stil! Celebrities” a reușit să stârnească controverse, asta pentru că este o persoană sinceră, care spune exact ce gândește.

ADVERTISEMENT

Bella Santiago nu se ferește să spună lucrurilor pe nume, ediția specială de Anul Nou fiind presărată cu ironii și mici înțepături care pot schimba complet clasamentul.

Viviana Sposub și Bella Santiago, conflict la Bravo, ai stil! Celebrities?

Mai mult decât atât, câștigătoarea de la X Factor 2018 face deliciul telespectatorilor cu replicile sale, care de altfel nu sunt trecute cu vederea de Ruxi.

ADVERTISEMENT

„Ce notă dau eu?! Sincer, trei”, spune artista despre ținuta aleasă de Viviana Sposub în gala intitulată „Cabaret”.

„Bella are stilul ăsta de a înțepa”, remarcă la rândul ei iubita actorului George Burcea.

„Eu sunt o fată foarte directă”, mai adaugă Bella Santiago.

„Nu știi cum Bella o să schimbe dinamica emisiunii!”, este de părere Ruxi. Show-ul complet urmează să fie difuzat pe micile ecrane sâmbătă, 1 ianuarie 2022, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT