Life

Bravo, ai stil, gala din 2 octombrie 2021 Live. Nicoleta Nucă, prima eliminată

Ediția Bravo, ai stil Celebrities din 2 octombrie 2021 aduce prima elimnare din acest sezon. O concurentă va părăsi competiția.
03.10.2021 | 00:59
Bravo ai stil gala din 2 octombrie 2021 Live Nicoleta Nuca prima eliminata
ADVERTISEMENT
02-10-2021
22:00

Nicoleta Nucă, prima eliminată de la Bravo, ai stil Celebrities

Ruxi are 48,3% din voturile publicului, Sensy a fost votată de 20,9%. Următoarea salvată este Ioana Filimon cu 8,0%, urmată de Viviana, cu 4,2%. Otniela are 3,8% din voturi. Nicoleta Nucă este cea eliminată, cu doar 3,1% din voturi.

02-10-2021
21:53

Sensy, Ioana, Carmen, Viviana, Otniela și Nicoleta, concurentele în pericol de eliminare

Sensy a fost pe ultimul loc în clasament, atât la stelele de la începutul competiției cât și în gală. Ioana, Carmen și Nicoleta sunt următoarele cele mai slabe clasate în topul steluțelor. Mădălina a nominalizat-o pe Otniela, Viviana a nominalizat-o pe Ruxi, Ruxi pe Viviana, Otniela pe Viviana, Anda pe Otniela.

02-10-2021
21:41

Mădălina Pamfile, din nou apreciată

Mădălina Pamfile a reușit să surprindă din nou cu senzualitatea ei. „Pamfile este unicul, singurul motiv de divorț”, este comentariul lui Maurice Munteanu. Concurenta a obținut 12 puncte.

02-10-2021
21:19

Ioana Filimon, 8 puncte de la jurați, Cine i-a dat 4

Ioana Filimon a luat 2 de la Maurice și Tibi și 4 puncte de la Raluca Bădulescu.

02-10-2021
21:07

Viviana Sposub, moment nu tocmai strălucit în opinia unor jurați

„Momentul a fost puțin alambicat”, i-a spus Raluca Bădulescu Vivianei Sposub după reprezentația ei. Nici Tibi Clenci nu i-a lăudat momentul. „Pari costumată”, a criticat-o Maurice Munteanu pe iubita lui George Burcea. „Este un styling care nu suportă un firesc”, a completat el.

02-10-2021
20:36

Sensy, nota 1 de la Tibi Clenci

Sensy a apărut într-o rochie albă, spre deosebire de celelalte fete, care au venit în negru. Ținuta influenceriței nu a impresionat foarte mult. Raluca Bădulescu i-a dat nota 3, Maurice 2, iar Tibi 1.

02-10-2021
20:21

Tibi Clenci, prea apropiat de Otniela Sandu?

Tibi Clenci a ajutat-o din nou pe Otniela în gală, deși toate fetele și ceilalți doi jurați au criticat-o. Fetele au chicotit pe seama apropierii dintre jurat și blondină, mai ales că este a doua oară când mulți consideră că Otniela este favorizată pentru că juratul ar plăcea-o. Tibi i-a dat nota 3 concurentei, una pe care celelalte o consideră prea mare pentru cum s-a prezentat.

02-10-2021
20:17

Otniela, desființată: „Nu ți-ai dat interesul”

Otniela Sandu a dat-o în bară din punct de vedere stilistic în gala Femme fatale. Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu i-au spus blondinei că nu a făcut nimic pentru a dovedi că merită să fie în acest concurs. „Nu ți-ai dat interesul”, i-a spus Maurice Munteanu vizibil iritat, după ce și Raluca a vociferat.

02-10-2021
20:07

Nicoleta Nucă, o dezamăgire pentru jurați

Nicoleta Nucă nu i-a impresionat deloc pe jurați, Raluca Bădulescu a declarat că fetele nu au venit foarte bine pregătite pentru gală. 

02-10-2021
19:28

Carmen Negoiță s-a cerut afară din competiție

Carmen Negoiță le-a cerut fetelor în culise să o nominalizeze spre eliminare. Și-a dat seama că nu mai are timp de familia ei și că acest concurs a epuizat-o mai mult decât și-ar fi imaginat. „Este mai mult accentul pe divertisment și prea puțin pe fashion. Cântărind, eu… Nu am găsit nici 0,5% din fashion: aici sunt ținute bune descompuse și altele care sunt oribile sunt notate doar de dragul de a ține pe cineva în competiție”, este acuzația lui Carmen la adresa juraților.

02-10-2021
19:20

Ruxi crede că a avut de pierdut din confruntarea cu Viviana. Momentul concurentei, de nota 4

„Mi se pare că am fost pusă în poziție de fată rea și scorpie în comparație cu Viviana”, a mărturisit Ruxi în gala Femme fatale.  „În apărarea mea puteam spune mai mult. Dacă va fi nevoie pe viitor, îmi voi lua apărarea mai mult”, i-a spus Ruxi Vivianei. 

Concurenta a primit la rândul ei 4 pe linie și este la egalitate cu Anda Adam, având 12 puncte.

02-10-2021
19:08

Anda Adam a obținut 12 puncte de la jurați

Captură Kanal D

 

Anda Adam nu a reușit să dea pe spate jurații în întregime. Maurice Munteanu i-a spus că a abordat o zonă clișeistică. Cu toate acestea, concurenta a luat 4 pe linie.

02-10-2021
19:01

Concurentele, demonstrație de senzualitate

Concurentele au deschis gala Femme fatale cu un show interzis cardiacilor.

02-10-2021
17:03

Carmen Negoiță, mesaj cu subînțeles înainte de gală. Va fi ea eliminată?

Carmen Negoiță a postat în mediul online un mesaj cu bătaie către Viviana Sposub, cea cu care a intrat în conflict săptămâna aceasta. Concurenta a scris că Viviana și-ar juca bine cartea pentru a obține un post la Kanal D. „Nu de alta, dar nu vrem să ne pierdem statutul de victimă construit cu atâta grijă și mai ales când aspiri la o carieră în televiziunea respectivă. Multe lucruri nu aveți cum să le simțiți, decât dacă trăiți în mediul respectiv. Și așa cum ziceam la începutul săptămânii trecute, uneori este mai bine să știi când să te retragi din asemenea situații”, este o parte a mesajului concurente cu câteva ore înainte de gala eliminatorie.

Competiția Bravo, ai stil începe cu adevărat abia odată cu prima gală eliminatorie, care are loc astăzi, 2 octombrie, la Kanal D.

Finala săptămânală poate fi urmărită începând cu ora 22:00 la Kanal D ori pe pagina web oficială a postului de televiziune, la secțiunea Live.

ADVERTISEMENT

Una din cele 9 concurente va spune adio visului de a fi desemnată cea mai stilată femeie din România. Tema galei este „Femme fatale”, una dintre cele mai dificile teme cu care concurentele din sezoanele trecute s-au confruntat.

Prima eliminare de la Bravo, ai stil Celebrities 2021

Cele 9 vedete trebuie să demonstreze în fața juriului că au toate atuurile pentru a fi declarate femei fatale. Vor trebui să dovedească asta atât prin ținutele alese, dar și prin atitudinea afișată. Punctat va fi și momentul pus în scenă.

ADVERTISEMENT

Anda Adam, Viviana Sposub, Mădălina Pamfile, Ruxi Opulenta, Sensy, Carmen Negoiță, Otniela Sandu, Ioana Filimon și Nicoleta Nucă sunt cele 9 concurente cu un pas în afara competiției.

Jurații acordă o notă de la 1 la 5 după fiecare moment. La finalul galei, fata cu cel mai mare punctaj este protejată. De asemenea, și concurenta aflată pe primul loc în urma voturilor telespectatorilor are protecție.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, pe primele două poziții în opțiunile celor din fața micilor ecrane s-au aflat Ruxi Opulenta și Sensy. Ruxi a fost votată într-un procent covârșitor. Influencerița fusese votată de peste 54% dintre fanii emisiunii.

Rămâne de văzut dacă aceste concurente vor reuși să-și păstreze voturile și în prima gală eliminatorie sau poate vom avea parte de surprize în clasamentul publicului.

ADVERTISEMENT

Gala este marcată de o serie de conflicte care au început încă de miercuri. Disputa dintre Viviana Sposub și Carmen Negoiță va ajunge într-un nou punct culminant.

Mădălina Pamfile, o nouă săgeată către Tibi Clenci

În promo-ul ediției de gală, Carmen amenință cu părăsirea competiției. Concurenta susține că nu suportă jocul pe care îl face Viviana, după ce mai multe fete au acuzat-o că se victimizează.

Și meciul dintre Mădălina Pamfile și Tibi Clenci va continua, asta după ce fosta asistentă tv a observat că acesta are o afinitate pentru Otniela Sandu, de care s-a apropiat fizic la un moment dat.

„Dacă momentul meu o să fie tot la fel, slăbuț, Tibi o să mă ajute și pe mine, nu? Cred că aceeași gândire o au și celelalte fete”, este săgeata pe care i-o lansează în această seară Mădălina Pamfile juratului.

 

ADVERTISEMENT