News

Bravo, ai Stil Live pe Kanal D, emisiunea de miercuri, 20 martie

Autor: Alexandra Chivu | 20.03.2019 | 21:30
Vezi Live Stream Online Bravo, ai Stil emisiunea de miercuri, 20 martie

Emisiunea Bravo, ai stil, de la Kanal D, va avea parte de noi divergențe între colege în spatele camerelor și multe verdicte ”nu ai stil” din partea juraților. Urmărește Live Stream Online cel mai urmărit show cu și despre modă din România, de la ora 23:00! De asemenea, tot în această seară se va anunța o nouă surpriză.

Vezi Live Stream Online Bravo, ai stil emisiunea de miercuri, 20 martie

Pe pagina oficială a emisiunii se arată că finalista sezonului 1 de la Bravo, ai stil se poate alătura concurentelor. Este vorba despre Cristina Mihaela Dorobanțu, una dintre prezențele controversate ale show-ului, căci nu exista ediție fără ca ea să se contreze cu Silvia. Până acum, bruneta se ocupa de stilizarea și modificarea ținutelor concurentelor.

E știu că printre membrii juriului se mai strecoară o vedetă, care își va da verdictul alături de ei. Prezența acestora este temporară, iar în această săptămână, lângă Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu stă Alina Eremia. Înainte de a-și intra în drepturi, ca jurat, cântăreața a declarat că are mari emoții și că va avea multe de învățat din experiența pe care o va trăi.

Vezi Live Stream Online Bravo, ai Stil emisiunea de miercuri, 20 martie
Cristina Mihaela este posibila nouă concurentă

Competiția a trecut într-o altă etapă

„Este o experiență nouă pentru mine, am foarte mari emoții, trebuie să recunosc asta. Dar, în același timp, știu că mă voi acomoda foarte repede cu această postura de jurat. Niciodată nu port ceva care nu mă reprezintă, chiar dacă alegerea mea nu este pe gustul unora, altora; întotdeauna primează pentru mine să mă simt bine în pielea mea, să mă simt sexi”, a povestit Alina Eremia.

Vezi Live Stream Online Bravo, ai Stil emisiunea de miercuri, 20 martie
Jurații permanenți ai emisiunii sunt Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu

De asemenea, solista a venit într-un moment în care se strânge lanțul, căci aspirantele la titlul pentru ”cea mai stilată femeie din România” vor avea parte de surprize de proporții, după cum a anunțat gazda emisiunii, dar și de o mai mare presiune, căci competiția a trecut la un alt nivel. „De săptămâna viitoare, doar 9 concurente vor mai rămâne în acest concurs. Am trecut într-o altă etapă, v-ați acomodat deja, iar lupta devine din ce în ce mai acerbă”, a avertițat Ilinca Vandici concurentele.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!