Life

Haos în platoul Bravo, ai stil! Nicoleta Dragne, în lacrimi. Raluca Dumitru și Amna și-au pierdut cumpătul

Haos total în platoul Bravo, ai stil! Ediția care va fi difuzată pe 16 decembrie 2021 se anunță una incendiară. Mai multe concurente își vor pierde cumpătul.
16.12.2021 | 12:37
Haos in platoul Bravo ai stil Nicoleta Dragne in lacrimi Raluca Dumitru si Amna siau pierdut cumpatul
ADVERTISEMENT

Concurentele de la Bravo, ai stil trec prin momente tot mai tensionate. Nicoleta Dragne plânge în fața juraților, spunând că nu are timpul pe care și l-ar dori pentru a-și compune ținutele preferate.

De asemenea, Amna și Raluca Dumitru își aruncă vorbe grele. Bruneta părăsește platoul, sătulă de discuția pe care o are cu cântăreața.

ADVERTISEMENT

Nicoleta primește critici din partea Ralucăi Bădulescu, în momentul în care aceasta susține că nu are timp să își creeze ținutele pentru emisiune.

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil, la capătul puterilor

„Nu am timp să fac… Să și filmăm, și gale și ținute și tot”, spune Nicoleta Dragne, ajunsă la capătul puterilor.

ADVERTISEMENT

„Restul colegelor tale de unde sunt pregătite?”, o întreabă Raluca Bădulescu pe Dragne.

„Poate că m-am încărcat, da”, spune apoi Nicoleta, în timp ce-și șterge lacrimile. „Voi vă faceți un serviciu sau un deserviciu. Nu ne votează pe noi oamenii”, exclamă apoi jurata.

Un conflict cu totul neașteptat va porni în ediția din 16 decembrie între Raluca Dumitru și Amna. Blondina susține la testimoniale că atitudinea ușor agresivă a Ralucăi vine din frustrările pe care aceasta le-ar avea.

ADVERTISEMENT

Cele două nu se înțeleg atunci când își argumentează fiecare poziția, iar Raluca cedează în fața Amnei, părăsind platoul.

„Eu plec să termine ea că nu pot s-o ascult. Chiar nu pot să te ascult, sincer”, spune Raluca în timp ce se ridică de pe scaun și pleacă.

ADVERTISEMENT

Renunțări și descalificări pe bandă rulantă

Tot mai multe fete susțin că această competiție este mai dură decât se așteptau. De altfel, mai multe concurente au părăsit până acum show-ul de bună voie ori au fost descalificate decât cele eliminate.

Ultima ieșire la care nimeni nu se aștepta a fost cea a Andei Adam. Au mai plecat din concurs, nu prin eliminare, Olga Verbițchi, Ioana Filimon, Mădălina Pamfile și Otniela Sandu.

Concurentele eliminate conform regulamentului, în urma voturilor publicului au fost până acum Nicoleta Nucă, Sensy și Carmen Negoiță.

Din show mai fac parte Ruxi, Viviana Sposub, Mellina și Adina Halas. Competiția Bravo, ai stil este difuzată de miercuri până vineri de la 22:30. Gala eliminărilor are loc sâmbăta, începând cu ora 22:00. Concurenta cu cea mai slabă ținută și cu cele mai puține voturi din partea telespectatorilor părăsește, de obicei, concursul.

 

ADVERTISEMENT