Life

Bravo, ai stil, pe ultima sută de metri. Andreea Tonciu: „Cristina Șișcanu e foarte periculoasă, s-a schimbat foarte mult”

08.12.2020 | 11:48
Bravo ai stil pe ultima suta de metri Andreea Tonciu Cristina Siscanu e foarte periculoasa sa schimbat foarte mult
ADVERTISEMENT

Competiția Bravo, ai stil ajunge pe ultima sută de metri, iar războiul dintre concurente se acutizează din ce în ce mai tare. În semifinala show-ului de la Kanal D au ajuns 6 celebrități.

Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Oana Radu, Deea Codrea și Cristina Șișcanu sunt cele 6 semifinaliste care se luptă pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România” și marele premiu în bani pus la bătaie de postul turc de televiziune.

ADVERTISEMENT

În ediția care va fi difuzată pe 9 decembrie, Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu vor fi la cuțite, semn că nici cele mai apropiate prietenii nu mai sunt ce au fost când marele premiu e atât de aproape.

Andreea Tonciu versus Cristina Șișcanu, noua bătălie de la Bravo, ai stil

„Cristina Șișcanu e foarte periculoasă, s-a schimbat foarte mult”, îi spune Andreea Tonciu Ilincăi Vandici în emisiunea de miercuri, 9 decembrie.

ADVERTISEMENT

Nu se știe ce s-a întâmplat între Cristina și Andreea, căci ele două se înțelegeau foarte bine până acum, însă cu siguranță principalul motiv pentru care ajung să se certe este lupta pentru marele premiu.

Concursul de modă de la Kanal D va avea finala, cel mai probabil, pe 19 decembrie, cu fix o săptămână înainte de Crăciun. Prima parte a ultimei ediții Celebrities va fi înregistrată în timpul săptămânii, iar partea a doua va fi transmisă în direct pentru că publicul va alege în timp real câștigătoarea acestui sezon cu vedete.

ADVERTISEMENT

O ediție cu multe nume celebre

Actualul sezon a strâns o serie de nume celebre din showbiz-ul românesc, iar cele mai bune s-au calificat în etapa semifinalei. În concurs au mai participat Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman, Maria Ilioiu, fostă ispită la Insula iubirii, Bianca Rus, Roxana Nemeș, Bianca Giurcanu, Emy Alupei și Gina Chirilă.

Show-ul difuzat de Kanal D a înregistrat audiențe mulțumitoare cu această ediție VIP, care a ridicat postul de televiziune pe tronsonul orar în care se difuzează emisiunea, spre deosebire de ultima ediție Bravo, ai stil, în care au participat concurente necunoscute.

ADVERTISEMENT