Brazilia – Belgia e meciul zilei la CM 2018. Duel complicat pentru pariori

Alin M   
în Sport
05/07/2018, 21:08
Brazilia – Belgia e meciul zilei la CM 2018. Duel complicat pentru pariori
Belgia și Brazilia vor să meargă în semifinale la CM 2018

Brazilia – Belgia este fără îndoială capul de afiș al sferturilor de finală de la CM 2018. Se înfruntă la Kazan, de la ora 21:00, două dintre favoritele la câștigarea trofeului. Cu jucători precum Neymar, Coutinho, Lukaku sau Hazard e greu de crezut că nu vom avea parte de multe goluri.

Paradoxal, Brazilia a terminat toate meciurile pe care le-a disputat la acest Mondial cu varianta „Sub 2,5 goluri” câștigătoare. A fost 1-1 cu Elveția în prima etapă din faza grupelor, iar apoi au urmat trei victorii consecutive cu 2-0: două în grupe cu Serbia, respectiv Costa Rica, iar cea mai recentă în faza „optimilor”, cu naționala Mexicului.

Brazilienii par să-și fi învățat lecția pe faza de apărare după umilința trăită la ediția din 2014, când Germania îi spulbera în semifinale chiar la ei acasă cu un neverosimil 1-7. În 2018, echipa lui Tite a jucat opt meciuri și a primit un singur gol, cel cu Elveția.

Belgienii sunt imprevizibili

Belgia are una dintre cele mai bune generații din istoria sa, dar este aceasta pregătită pentru marele triumf? La ediția din 2014 nu a arătat-o, fiind eliminată de Argentina în „sferturi”. Tot în această fază a competiției a părăsit și EURO 2016, iar eșecul a venit în fața unei naționale modeste, cea a Țării Galilor.

Echipa lui Roberto Martinez a arătat siguranță în grupe, adunând maximum de puncte din meciurile cu Anglia, Tunisia și Panama. În „optimi” însă, Belgia ne-a reamintit cât de inconstantă este. După 0-0 la pauză cu Japonia, a încasat două goluri în primele minute din repriza secundă. A fost nevoie de o revenire istorică, finalizată cu un gol decisiv marcat la ultima fază, pentru ca această națională să ajungă aici.

Pariuri speciale Neymar
Peste 1,5 șuturi pe poartă @ 1.55
Oferă un assist @ 3.40
Va marca și va fi eliminat @ 61.00*

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

Închide ×