Fotbal international

Brazilia – Costa Rica 2-0 la CM 2018. Victorie cu ambele goluri după minutul 90!

22.06.2018 | 16:56
Brazilia  Costa Rica 20 la CM 2018 Victorie cu ambele goluri dupa minutul 90

Brazilia – Costa Rica LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018

. Brazilia a pornit dezamăgitor turneul final în care şi-a pus mari speranţe la titlu, doar un egal, 1-1, cu Elveţia. Acum oamenii lui Tite nu îşi mai pot permite alt pas greşit, dacă nu vor să compromită obiectivul propus. Tocmai pentru că e obligatorie victoria Tite a decis să bage formaţia din primul joc, în care se regăseşte şi Neymar, care, se pare, şi-a revenit după problema la gleznă.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90+7 / GOOOOOL Brazilia! Neymar a marcat al doilea gol al meciului după o pasă de la Douglas Costa.

Min. 90+1 / GOOOOOOOL Brazilia! Coutinho marchează din interiorul careului.


UPDATE, ora 15:00 /

A început meciul Brazilia – Costa Rica.


UPDATE, ora 13:38 /

Se știu echipele de start.

Brazilia: Alisson – Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo – Casemiro, Paulinho – Willian, Coutinho, Neymar – Gabriel Jesus.

Costa Rica: Navas – Gamboa, Gonzalez, Acosta, Duarte, Oviedo – Venedas, Guzman, Borges, Ruiz – Urena.


Brazilia – Costa Rica LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018

. Costa Rica a pierdut cu 1-o în faţa Serbiei primul meci la acest turneu final şi probabil că deja nu îşi mai face mari iluzii, pentru că Brazilia e totuşi prea mult pentru Keylor Navas şi colegii lui. Singurul lucru la care pot spera costaricanii este să facă un meci frumos, să nu devină un sparring-partner pentru selecţionata auriverde.

Brazilia – Costa Rica LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Brazilia – Costa Rica LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018

. Meciul are loc la Sankt Petersburg, pe noul stadion, construit special pentru Mondial, dar care va rămâne apoi pentru echipa fanion a oraşului, Zenit. Sunt aşteptaţi cel puţin 20.000 de brazilieni, care vor căuta să facă o atmosferă de infern pentru adversari şi de mare susţinere pentru echipa la care căpitan va fi Thiago Silva, după ce Marcelo a purtat banderola cu Elveţia.

Brazilia – Costa Rica LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Centralul partidei este un cunoscut arbitru european, cu multe meciuri grele la activ, olandezul Bjorn Kuipers. Este un arbitru care scoate uşor cartonaşele din buzunar, medie de minim 5 cartonaşe pe meciurile lui şi nu ezită prea mult să îl arate şi pe cel roşu.

Brazilia – Costa Rica LIVE VIDEO  pe TVR 1 şi TVR HD

Brazilia - Costa Rica LIVE STREAM la CM 2018. Thiago Silva va fi noul căpitan, după ce Marcelo a fost în primul meci
Brazilia – Costa Rica LIVE STREAM la CM 2018. Thiago Silva va fi noul căpitan