Fotbal international

Brazilia – Croația 2-0. Neymar, gol de toată frumuseţea la revenirea pe gazon!

03.06.2018 | 18:54
Brazilia  Croatia 20 Neymar gol de toata frumusetea la revenirea pe gazon

Brazilia – Croația LIVE STREAM meci amical. Una dintre principalele favorite la câștigarea Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia își testează forțele împotriva Croației pe terenul lui Liverpool, Anfield Road. Este primul amical jucat de ambele reprezentative înainte de turneul din Rusia. Chiar dacă Neymar va lipsi de pe teren, fanii prezenți la stadion vor avea ocazia să vadă în acțiune mai mulți fotbaliști de clasă mondială care au prins și finala Champions League.

UPDATE18.50 / Brazilia a trecut cu bine testul cu Croația înaintea Campionatului Mondial din Rusia. Sud-americanii s-au impus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Neymar și Roberto Firmino. Brazilia va întâlni Austria în următorul meci de pregătire, pe data de 10 iunie.


UPDATE, ora 18:27 / Neymar a deschis scorul după o fază de toată frumuseţea în minutul 69

UPDATE, ora 18:00 / Neymar a revenit pe gazon după patru luni. Tite a decis să-l introducă pe teren la pauză, în locul lui Fernandinho.



Brazilia – Croația LIVE STREAM meci amical. Meciul împotriva Croației este cel de-al 5-lea jucat de Brazilia în orașul Liverpool, însă abia primul pe stadionul Anfield Road. Sud-americanii au jucat toate cele 3 meciuri de la Cupa Mondială din 1966 pe stadionul lui Everton, Goodison Park. Tot pe arena care găzduiește meciurile de acasă ale lui Everton au jucat în 1995, când au întâlnit Japonia în Cupa Umbro. Meciul împotriva Croației va fi cu siguranță unul special pentru Roberto Firmino, care, dacă va intra pe teren, va juca în fața suporterilor echipei la care este legitimat, Liverpool FC.

Brazilia – Croația LIVE STREAM meci amical. Test greu pentru sud-americani

Brazilia – Croația LIVE STREAM meci amical. Neymar continuă recuperarea după accidentare și nu va juca în partida Brazilia – Croația, în timp ce Roberto Firmino ar putea fi odihnit pentru Campionatul Mondial. În aceste condiții, Brazilia ar putea începe în atac cu Gabriel Jesus. Din primul 11 ar putea lipsi și Douglas Costa și Renato Augusto. Echipa probabilă: Alisson – Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo – Casemiro – Willian, Paulinho, Fernandinho, Coutinho – Gabriel Jesus. La Campionatul Mondial 2018, Brazilia este în grupă cu Serbia, Elveția și Costa Rica.

Brazilia – Croația LIVE STREAM meci amical. Antrenorul croat  Zlatko Dalic are ocazia să își testeze jucătorii înaintea Campionatului Mondial din Rusia. Rămâne de văzut dacă tehnicianul va risca trimițându-i în teren pe Luka Modric, Dejan Lovren și Mateo Kovacic, fotbaliști care au jucat și în finala Champions League. Echipa probabilă: Kalinic – Vrsaljko, Lovren, Corluka, Pivaric – Rakitic, Modric – Pjaca, Brozovic, Kovacic – Mandzukic. La Campionatul Mondial 2018, Croația este în grupă cu Argentina lui Messi, Islanda și Nigeria.