Video. Bătaie ca-n filme în Brazilia! Meci oprit după ce o echipă a avut 5 jucători eliminaţi

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
19/02/2018, 17:21
Video. Bătaie ca-n filme în Brazilia! Meci oprit după ce o echipă a avut 5 jucători eliminaţi

La bătaia de la întâlnirea din campionatul regional al Braziliei au participat şi jucătorii de rezervă. Conform news.ro, arbitrul întâlnirii a acordat zece cartonaşe galbene, cinci echipei Vitoria, două jucătorilor de la Bahia şi trei rezervelor oaspeţilor.

Intitulat ”meciul păcii”, partida de la Vitoria trebuia să fie una a reconcilierii între cele două rivale. Gazdele au deschis scorul prin Denilson, în minutul 34, iar Bahia a egalat în minutul 60, printr-un penalty transformat de Vicinius.

Vitoria şi Bahia fac parte din prima ligă din Brazilia

Bătaia a început după ce jucătorii echipei Vitoria au fost înfuriaţi de modul provocator în care Vicinius a sărbătorit golul egalizator. Meciul a fost oprit 16 minute, iar arbitrul a eliminat trei jucători de la Vitoria şi cinci de la Bahia, între care Vicinius şi trei rezerve.

Partida a continuat până în minutul 79, când a fost oprită definitiv, după ce alţi doi fotbalişti de la Vitoria au fost eliminaţi. Atât Vitoria, cât şi Bahia fac parte şi din prima ligă din Brazilia, Serie A, care va începe în luna aprilie.

Închide ×