Fotbal international

Brazilia, marea favorită la câștigarea Cupei Mondiale! Sud-americanii sunt la putere înaintea turneului final

Prima Cupă Mondială care se desfășoară la final de an este pe punctul de a începe, iar marea favorită a întrecerii este văzută Brazilia.
16.11.2022 | 21:42
Brazilia marea favorita la castigarea Cupei Mondiale Sudamericanii sunt la putere inaintea turneului final
Prima Cupă Mondială care se desfășoară la final de an este pe punctul de a începe, iar marea favorită a întrecerii este văzută Brazilia. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Selecționata ”carioca” nu a mai cucerit titlul mondial de 20 de ani, de la finala în fața Germaniei la turneul final din 2002 în care strălucea tripleta Ronaldinho – Rivaldo – Ronaldo.

Principala favorită la câștigarea Cupei Mondiale este Brazilia

Cu o pleiadă de nume uriașe în lot, precum Neymar, Vinicius, Casemiro, Marquinhos sau Alisson, Brazilia este văzută de bookmakeri ca fiind principala favorită la câștigarea Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

Norocos că are la dispoziție fotbaliști care se află în prim-planul fotbalului mondial, selecționerul Tite și-a permis chiar să-i lase acasă pe Roberto Firmino și Gabriel Magalhaes, în timp ce Philippe Coutinho, accidentat, nu va fi nici el prezent.

În aceste condiții, Brazilia are la Betano o cotă de 5,00 pentru câștigarea titlului mondial, față de 7,00 cât are Argentina, următoarea în topul favoritelor. Este ultima ocazie pentru Lionel Messi de a-și trece în palmares singurul trofeu care îi lipsește.

ADVERTISEMENT

Cu un atac de vis din care mai fac parte Angel Di Maria, Lautaro Martinez sau Paulo Dybala, ”pumele” visează cu ochii deschiși la al treilea succes din istorie, primul după 1986, atunci când eroul națiunii a fost legendarul Diego Maradona.

Ronaldo, șanse mici la trofeu

Experții sunt de părere că sud-americanii vor fi la putere la Mondialul din Qatar, însă selecționatele din Europa stau la pândă și pot da oricând lovitura. În viziunea Betano, a treia favorită este văzută actuala campioană mondială, Franța, cu o cotă de 7,50, care vine cu o tripletă ofensivă de invidiat compusă din Benzema, Mbappe și Griezmann.

ADVERTISEMENT

În spatele reprezentativei ”cocoșului galic” se află vicecampioana europeană Anglia, cu o cotă Betano de 8,50. De aici încolo cotele încep să crească simțitor, în ciuda faptului că vorbim de formații de top care au trofee importante în palmares.

Spania este cotată cu 10,00, Germania are 10,50, Olanda este văzută la 15,00, în timp ce Portugalia lui Cristiano Ronaldo are o cotă de 15,50. Ultima care pare să fie luată în calcul pentru victoria finală este Belgia, cotată la 16,00.

ADVERTISEMENT

Echipele cu cele mai mici șanse la trofeu sunt Arabia Saudită și Costa Rica, ambele cu o cotă de 1000,00. Ce se va întâmpla la turneul final din Qatar rămâne de văzut, dar este clar că va fi o competiție interesantă, mai ales că se joacă în plin sezon.


  • Cota BETANO pentru câștigătoarea Cupei Mondiale: 7,50 este cota pentru ca Franța să-și apere titlul. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT