Brazilia – Mexic e meciul zilei la CM 2018! Mexicanii vor să scape de „blestemul optimilor”

Brazilia – Mexic e meciul zilei la CM 2018! Mexicanii vor să scape de „blestemul optimilor”
Coutinho a facut un Campionat Mondial reusit pana acum

Brazilia – Mexic este cel mai așteptat meci al zilei de luni la CM 2018. Confruntarea începe de la ora 17:00 și are loc pe Cosmos Arena, din Samara. Este un meci așteptat cu nerăbdare de pariori, ambele naționale practicând un joc ofensiv, care produce multe goluri.

Mexicanii s-au calificat pentru a șaptea oară la rând în faza optimilor de finală de la un Campionat Mondial, însă, până acum, nu au reușit să meargă niciodată mai departe. În 2014 erau învinși de Olanda, în 2010 și 2006 pierdeau cu Argentina, în 2002 erau eliminați de SUA, în 1998 cedau în fața Germaniei, iar în 1994 pierdeau dramatic cu Bulgaria la penalty-uri.

Brazilia a arătat bine în grupe

În ciuda remizei neașteptate din prima etapă, scor 1-1 cu Elveția, naționala Braziliei a practic un joc plăcut în faza grupelor, cu multe ocazii de gol. Brazilienii s-au chinuit și împotriva modestei Costa Rica, pe care au învins-o cu 2-0 grație a două reușite venite în prelungiri. Cu Serbia au jucat cel mai bine, impunându-se fără emoții cu 2-0.

Mexic a învins Germania

Mexicanii au debutat perfect la acest Mondial, învingând campioana mondială en-titre cu 1-0. La fel de bine au jucat și împotriva Coreei de Sud, de care au trecut cu 2-1. Totuși, în fața Suediei au clacat, pierzând cu un categoric 0-3 și arătând numeroase slăbiciuni pe faza de apărare.

Brazilienii pot conta din nou pe fundașul dreapta Danilo, însă Douglas Costa rămâne indisponibil. Brazilia și Mexic se întâlneau în faza grupelor la ediția din 2014 și remizau alb în meciul direct. Mexicanii n-au mai învins Brazilia într-un meci oficial de la Copa America, din 2007!

Pariuri speciale Brazilia – Mexic
GG prima repriză @ 5.75
Peste 57,5% posesie Brazilia @ 1.85
4 minute de prelungire @ 1.85*

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

Închide ×