Fotbal international

Brazilia-Mexic 2-0 în optimi CM2018. Sud-americanii, calificare facilă în sferturi!

02.07.2018 | 18:44
BraziliaMexic 20 in optimi CM2018 Sudamericanii calificare facila in sferturi

Brazilia – Mexic LIVE STREAM optimi Campionatul Mondial – CM 2018.

Brazilia – Mexic 2-0 s-a jucat în optimile de finală ale Campionatului Mondial 2018. Sud-americanii s-au calificat în sferturi graţie golurilor marcate de Neymar şi Firmino. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 88 / GOOOOOOL Brazilia! Firmino marchează din pasa lui Neymar.

Min. 71 / Neymar a fost călcat pe gleznă de Layun, iar starul lui PSG a început să se zvârcolească de durere pe teren.

Min. 51 / GOOOOOOOL Brazilia! Neymar a deschis scorul.

UPDATE, ora 17:00 / A început meciul Brazilia – Mexic.


UPDATE, ora 15:50 /

Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Brazilia – Mexic.

Brazilia: Alisson – Fagner, Miranda, Thiago Silva, F. Luis – Casemiro, Paulinho, Coutinho – Willian, Neymar, Gabriel Jesus

Mexic: Ocho – Alvarez, Salcedo, Ayala, Alvarez – Marquez, Herrera, Guardado – Vela, Lozano, Chicharito


Brazilia – Mexic LIVE STREAM optimi Campionatul Mondial – CM 2018

Brazilia a ajuns în optimile de finală ale competiției după ce a reușit să câștige Grupa E a competiției, acumulând 7 puncte. Elevii lui Tite au pornit mai greu la drum, cu un egal împotriva Elveției, scor 1-1, și o victorie chinuită, în prelungiri contra Costa Ricăi, scor 2-0. În ultimul meci din grupă, Brazilia a trecut de Serbia, tot cu 2-0. Coutinho a înscris 2 goluri, în timp ce Neymar, Paulinho și Thiago Silva sunt ceilalți marcatori ai naționalei Selecao.

Brazilia – Mexic LIVE TEXT, minut cu minut în optimi la CM 2018

Brazilia – Mexic LIVE STREAM optimi Campionatul Mondial – CM 2018

De partea cealaltă, Mexicul a terminat pe locul 2 în Grupa F. Americanii au început en fanfare turneul, cu o victorie în fața campioanei mondiale en-titre, Germania, scor 1-0, din golul lui Lozano, pentru ca apoi să câștige cu 2-0 duelul cu Coreea de Sud, goluri Vela și Chicharito. În ultimul meci însă, mexicanii au pierdut cu 0-3 duelul cu Suedia și astfel au ratat câștigarea Grupei F.

Brazilia – Mexic LIVE STREAM în optimi la CM 2018

Interesant este că duelul dintre cele două formații reprezintă meciul care pune față în față cele două campioane ale Americii în turneul de calificare pentru Mondial. Brazilia a câștigat lejer competiția de calificare în CONMEBOL, cu 41 de puncte, 10 mai multe decât ocupanta locului 2, Uruguay, formație deja calificată în sferturile CM 2018. Gabriel Jesus a fost golgeterul Braziliei în preliminarii, cu 7 goluri, secondat de Neymar și Paulinho, ambii cu câte 6 reușite. De partea cealaltă, și Mexic a câștigat destul de lejer calificările în CONCACAF, cu 5 puncte peste principala urmăritoare, Costa Rica. Hirving Lozano a fost principalul realizator al Mexicului, cu 4 goluri în preliminarii.

Brazilia – Mexic LIVE VIDEO pe TVR 1 și TVR HD

Cele două formații nu sunt străine una față de cealaltă. Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de patru ori la turneele finale. Brazilienii au câștigat cu 4-0 în 1950, 5-0 în 1954 și 2-0 în 1962. Ultimul duel, din faza grupelor de la Mondialul din 2014, s-a terminat indecis, scor 0-0. În total, între cele două formații au avut loc 40 de dueluri, cu 23 de victorii ale Braziliei, 7 egaluri și 10 victorii ale Mexicului.

Brazilia – Mexic LIVE cote la pariuri Campionatul Mondial – CM 2018

Brazilia – Mexic LIVE STREAM optimi CM 2018. 

Partida se va disputa la Samara, pe Cosmos Arena, stadion cu o capacitate de 45.000 de locuri. Arena a costat 320 de milioane de euro, a mai găzduit 4 meciuri din faza grupelor la CM 2018 și urmează să mai primească vizita a încă 2 naționale în sferturile de finală. Brazilia este văzută drept favorita clară a meciului cu Mexic. Elevii lui Tite au o cotă de 1,50 la casele de pariuri, un meci în prelungiri este cotat cu 4,55, în timp ce mexicanii au primit cota 8.75 la o victorie care le-ar aduce calificarea în sferturile competiției, pentru prima oară din din 1986. Neymar este văzut drept principala gură de tun a naționalei „Selecao”, iar din acest motiv are cota 2,12 la marcarea uui gol și 2,75 cota pentru omul meciului.