Fotbal international

Ştiri de ultimă oră despre Grupa G de la Campionatul Mondial din 2022! Reacția lui Tite după primul eșec al Braziliei în Qatar

Brazilia, una dintre marile favorite la trofeu, se încălzeşte într-o grupă grea la Campionatul Mondial 2022, cu două selecţionate incomode din Europa.
03.12.2022 | 10:02
Stiri de ultima ora despre Grupa G de la Campionatul Mondial din 2022 Reactia lui Tite dupa primul esec al Braziliei in Qatar
Tite a oferit prima reacție după înfrângerea Braziliei împotriva Camerunului. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
03-12-2022
08:07

Tite, prima reacție după eșecul Braziliei împotriva Camerunului

Brazilia a suferit, împotriva Camerun, scor 0-1, prima înfrângere la Campionatul Mondial din 2022, dar a înregistrat, în premieră, un eșec în fața unei echipe africane la Cupa Mondială. 

Totuși, Selecao s-a calificat de pe prima poziție în optimile de finală și o va înfrunta în drumul spre trofeu pe Coreea de Sud. Tite, selecționerul brazilienilor, nu contestă meritul victoriei al camerunezilor. 

„Știam foarte bine pericolul pe care îl prezintă Camerun. Au câștigat meciul pe merit. Au jucat foarte bine și vertical. Nu am fost eficienți deloc în meci și cu cât a trecut timpul ni s-a îngreunat misiunea.

Sunt responsabil pentru tot ce se întâmplă. Cupa Mondială nu o să-ți mai ofere de acum a doua șansă. Vom fi dezamăgiți 24 de ore după acest rezultat și după o să începem pregătirea pentru optimi”, au fost cuvintele lui Tite, la finalul partidei împotriva Camerunului.

30-11-2022
07:17

Neymar, Alex Sandro și Danilo, indisponibili pentru meciul Braziliei împotriva Camerunului

Brazilia și-a asigurat locul în optimile de finală la Cupa Mondială din Qatar cu o etapă înainte de încheierea fazei grupelor. Pentru meciul împotriva Camerunului, Tite i-a pierdut pe Neymar, care nu a evoluat nici cu Elveția, dar și pe Alex Sandro și Danilo.

Toți cei trei fotbaliști brazilieni s-au accidentat în timpul jocurilor de la turneul final, iar Confederația Braziliană de Fotbal a anunțat oficial că nu vor juca în meciul împotriva Camerunului, vineri, 2 decembrie, ora 21:00. 

Neymar are o entorsă la glezna dreaptă după o intrare hotărâtă a lui Milenkovic în meciul Brazilia – Serbia. Danilo a acuzat, de asemenea, probleme la gleznă după meciul cu sârbii, în timp ce Alex Sandro a suferit o leziune musculară în partida cu Elveția. 

29-11-2022
15:35

Alex Sandro s-a accidentat în meciul Braziliei cu Elveția

Brazilia pare lovită de ghinion la Campionatul Mondial din Qatar. După ce Neymar și Danilo au devenit incerți pentru ultimele două partide din faza grupelor, Alex Sandro s-a accidentat și nu va evolua în ultima etapă împotriva Camerunului. 

Potrivit AS, fotbalistul brazilian al lui Juventus a suferit o accidentare musculară, verdictul fiind dat după mai multe investigații medicale. Alex Sandro a ieșit de pe teren în meciul cu Elveția în minutul 85 după ce a resimțit dureri în timpul partidei.

Rămâne de văzut gravitatea accidentării. În cel mai rău gaz, Alex Sandro ar fi putut suferi o ruptură musculară și ar rata meciurile rămase de la Cupa Mondială din Qatar. În caz contrar, fundașul stânga ar putea reveni la meciul din optimile de finală. Alex Telles este soluția de rezervă a lui Tite pentru postul de fundaș stânga. 

28-11-2022
18:43

Nocturna a cedat preț de câteva secunde la Brazilia - Elveția

Spre finalul primei reprize a întâlnirii dintre Brazilia și Elveția, pe Stadionul 974 din Ras Abu Aboud, Doha, am consemnat un incident care amintește de pățaniile din Liga 1.

În minutul 44, partida a trebuit să fie întreruptă pentru că, pe neașteptate, instalația de iluminare a avut un nivel de sub 50%. Cauza defecțiunii nu a fost făcută publică, însă lucrurile au revenit la normal în numai câteva secunde. 

28-11-2022
17:25

Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu, în tribune la Brazilia - Elveția

Președintele FRF, Răzvan  Burleanu, a ajuns în Qatar, și a asistat la meciul Brazilia – Elveția. De altfel, în momentul intonării imnului Braziliei, acesta a apărut în imaginile TV, la tribuna oficială, alături de Cafu și Roberto Carlos, legendele sud-americanilor, vizate de operator.

”Mi-aş fi dorit să fiu prezent zi de zi acolo. Din păcate, nu s-a putut. Voi ajunge săptămâna viitoare, fiindcă avem foarte multe întâlniri ale FIFA organizate în această perioadă”, anunța, încă înaintea startului competiției, Burleanu. 

La întâlnire a asistat și selecționerul Edi Iordănescu. Evident, pentru a urmări pe viu jocul elvețienilor, formație pe care ”tricolorii” o vor întâlni în preliminariile Euro 2024.

28-11-2022
17:03

Onana pleacă la echipa de club. Rigobert Song, selecționerul Camerunului, prima reacție după excluderea sa

Nemulțumit de decizia selecționerului, de a-l scoate din lot pentru meciul cu sârbii, Andre Onana a decis să părăsească Qatarul și să plece către Italia, pentru a se alătura colegilor săi de la Inter.

Imediat după partida Camerun – Serbia 3-3, selecționerul africanilor, Rigobert Song, a vorbit despre decizia de a renunța la portarul Onana. În locul acestuia, cu Serbia l-a titularizat pe Devis Epassy, goalkeeper de 29 de ani legitimat la Abha, în Arabia Saudită.

”Poziția portarului este una foarte importantă. Suntem într-un turneu dificil și știu ce trebuie să fac. Adică să mă asigur că echipa este deasupra individualităților.

Onana a vrut să plece și am acceptat. Sunt 26 de jucători. În această echipă lucrăm împreună pentru această competiție și vrem să arătăm acel spirit de disciplină și respect. Suntem aici să-l arătăm.

Este un mare portar, dar ne concentrăm pe echipă. Trebuie să te adaptezi la disciplina echipei. Dacă nu o poți face, dacă nu te poți adapta la ceea ce cerem noi acestei echipe, cred că este necesar să dai deoparte și să-ți asumi responsabilitatea. Echipa este mai importantă decât individualitățile”, a concluzionat Song, potrivit Marca.

28-11-2022
09:15

Andre Onana a fost exclus din lotul Camerunului în ziua meciului cu Serbia

Scandal în lotul Camerunului, chiar înaintea partidei decisive cu Serbia, din etapa a doua a Grupei G de la Campionatul Mondial. Andre Onana, portarul titular al „leilor” și unul dintre cei mai cunoscuți jucători, a fost exclus din lot pe motive disciplinare.

Deocamdată, oficialii Federației Cameruneze de Fotbal nu au precizat care este natura abaterii lui Onana și nici cât va dura sancțiunea. Astfel, nu se știe încă dacă este vorba doar de o excludere provizorie, numai pentru meciul cu Serbia, dau portarul va rata în totalitate restul turneului final.

27-11-2022
16:39

Brazilianul Ronaldo, mesaj de încurajare pentru Neymar după accidentarea la Cupa Mondială

„Fenomenul” Ronaldo a ținut să-i adreseze cuvinte de încurajare lui Neymar, după ce fotbalistul brazilian a ieșit accidentat din partida câștigată de Selecao cu Serbia, scor 2-0. Izolat într-un hotel din Doha din cauza Covid, fostul fotbalist brazilian a postat pe Instagram un mesaj lung de susținere pentru „decarul” echipei lui Tite. 

„Sunt sigur că majoritatea brazilienilor, ca mine, te admiră și te iubesc. Talentul tău te-a dus atât de departe și de sus, încât există admirație pentru tine în fiecare colț al lumii.

Și totuși, pentru că ai ajuns unde ai ajuns, pentru ce ai obținut și pentru succesul pe care l-ai avut, ai fost lovit de invidie și răutate, până în punctul în care cineva sărbătorește accidentarea unei vedete ca tine. Unde am ajuns? Ce lume este aceasta? Ce mesaj transmitem noi tinerilor noștri? 

Întotdeauna au existat oameni care se bucură de răul altora, dar este trist să vezi o societate care se îndreaptă spre banalizarea intoleranței și acceptarea cuvintelor de ură”, au fost cuvintele fostului fotbalist brazilian. 

„Și în contrast cu această violență verbală cu putere distructivă, astăzi îți spun: întoarce-te mai puternic! Mai experimentat! Cu o foame mai mare de goluri!

Binele pe care îl faci pe teren și în afara terenului este mult mai mare decât invidia față de tine. Nu te opri, chiar și pentru o clipă din călătoria pe care ai parcurs-o și care te-a făcut un idol al fotbalului mondial.

Brazilia te iubește! Fanii adevărați, cei care te susțin, au nevoie de golurile tale, driblingul tău, curajul tău și veselia ta! Nu oferi satisfacție lașilor și invidioșilor.

Bucură-te de dragostea care vine din cea mai mare parte a țării tale. Te vei ridica în vârf, Neymar! Și toată ura o să devină motivație”, a fost mesajul lui Ronaldo.

27-11-2022
12:00

FIFA a deschis o anchetă împotriva Serbiei

FIFA a luat atitudine și a deschis o anchetă împotriva Serbiei, după ce Kosovo a făcut o plângere la adresa echipei lui Dragan Stojkovic. În vestiarul sârbilor, înainte de confruntarea cu Brazilia, a apărut un steag care semnifica teritoriul din Kosovo, cu nuanțe din culorile Serbiei, fiind atașat mesajul „Nu ne predăm!”

Este cunoscută lupta politică dintre cele două state. Kosovo și-a declarat independența față de Serbia în 2008, însă vecinii României nu o recunosc. 

„Locul acestor acte de șovinism nu este în sport, cu atât mai puțin într-un vestiar de la cel mai mare eveniment fotbalistic din lume. Așadar, Federația de Fotbal din Kosovo, un membru FIFA cu drepturi depline, solicită luarea unor măsuri disciplinare împotriva acestor acțiuni care sunt contra valorilor umane.

 E inacceptabil ca un astfel de gest să fie trecut cu vederea și cerem ferm ca FIFA să pedepsească Federația Sârbă de Fotbal pentru acest comportament agresiv”, se arată în plângerea depusă de Kosovo, potrivit BBC.

27-11-2022
08:14

Xavi a fost dorit pe banca naționalei Braziliei

Xavi a mărturisit că a purtat discuții cu președintele Federației Braziliene de Fotbal, Rogerio Caboclo, pentru a deveni antrenor secund pe banca Braziliei cu Tite în rolul de „principal”.

Negocierile au avut loc înainte ca fostul jucător „catalan” să vină pe banca Barcelonei. Totuși, Xavi a refuzat propunerea formației sud-americane, deoarece și-a dorit să conducă echipa din postura de „principal”, nu antrenor secund. 

Tehnicianul Barcelonei a dezvăluit că nu exclude o posibilă colaborare pe viitor cu naționala lui Neymar. „A fost o oportunitate prin președintele Federației Braziliene (Rogério Caboclo). Au venit în Qatar și mi-au spus că pot face parte din staff-ul de antrenori al lui Tite.

Dar am vrut să fiu antrenor, nu asistent. Dorința mea a fost să fiu antrenor principal. Ar fi fost o oportunitate extraordinară. A fost o șansă de a fi primul european care ar fi lucrat pentru naționala Braziliei. Dar, la vremea aceea, nu s-a întâmplat. Mi-a fost clar că vreau să fiu antrenor pentru Barcelona, ​​că era visul meu și iată-mă.

Nu știi niciodată (n.r. despre posibilitatea de a antrena Brazilia în viitor). Ar fi o oportunitate spectaculoasă. Nu se știe niciodată în viitor, muncesc din greu și nimic nu poate fi exclus”, a declarat Xavi, citat de AS.

26-11-2022
10:47

Richarlison, gol la antrenament ca în meciul cu Serbia

Mulți au considerat că reușita incredibilă a lui Richarlison din meciul cu Serbia a fost una întâmplătoare și extrem de norocoasă, însă atacantul lui Tottenham le-a demonstrat contrariul.

Pe Twitter a apărut un video în care Richarlison exersează la antrenamentul dinaintea partidei cu Serbia exact acest tip de execuții. Brazilianul a reușit un gol similar cu cel din meciul de debut de la turneul final.

25-11-2022
22:02

Antony a lipsit de la antrenamentul de vineri al Braziliei

Absența lui Neymar pentru ultimele două partide din grupă este cu siguranță cea mai mare pierdere pentru Tite. Totuși, selecționerul formației sud-americane se confruntă cu mai multe probleme de lot înainte de meciul cu Elveția. 

Antony a ratat antrenamentul de vineri al brazilienilor din cauza unei boli și rămâne de văzut dacă Tite îl va putea folosi în meciul de luni, 28 noiembrie, ora 18:00. De asemenea, Lucas Paqueta și Alisson au lipsit de la antrenamentul de vineri al Braziliei. 

Antony, atacantul lui Manchester United, a jucat doar 12 minute în partida cu Serbia, după ce l-a înlocuit în momentul accidentării pe Neymar. 

25-11-2022
11:27

Ronaldo brazilianul are COVID-19. S-a izolat în camera de hotel din Doha

Ronaldo Nazario de Lima se află în Qatar pentru a susține Brazilia la Campionatul Mondial, însă fostul mare fotbalist s-a infectat cu COVID-19 și se află în izolare în camera de hotel. 

Ronaldo a ratat debutul naționalei Braziliei cu Serbia și a făcut anunțul pe contul său oficial de Twitter. „Grăsuțul” a câștigat două titluri mondiale cu Selecao.

 

21-11-2022
15:20

Accesoriu inedit pentru portarii Elveției la antrenament

Elveția a început pregătirea pentru primul meci de la Cupa Mondială din Qatar. Adversara României din preliminariile pentru Euro 2024 va înfrunta Camerun, joi, 24 noiembrie, ora 12:00. Yan Sommer și Gregory Kobel au surprins la antrenamentul elvețienilor cu un accesoriu inedit. 

Goalkeperii naționalei lui Murat Yakin au purtat la pregătire ochelari de soare speciali, cu baterii, care creează efect de slow-motion. Strategia pusă în aplicare de formația helvetă le îmbunătățește reacția celor doi portari și îi ajută să anticipeze șuturile. 

Accesoriile sunt fabricate în Japonia și costă aproximativ 400 de euro. Nu este o premieră când portarii elvețieni se antrenează astfel. Înaintea meciului cu Franța din optimile de finală ale Campionatului European 2020, disputat la București, portarii elvețieni au folosit aceeași metodă.

Antrenament portari Elveția: Sursă foto: Mirror.
Antrenament portari Elveția: Sursă foto: Mirror.
20-11-2022
09:20

Brazilia a fost ultima echipă care a ajuns în Qatar

Brazilia s-a lăsat așteptată. Echipa pregătită de Tite a fost ultima care a ajuns în Qatar, iar, la sosire, Neymar și fotbaliștii brazilieni au fost asaltați de fani brazilieni și indieni, informează AFP.

„Ambianţa este genială, cu multă lume care susţine echipa noastră pentru a câştiga trofeul pentru a şasea oară acasă. Suntem cei mai buni din lume”, a adăugat un fan al Braziliei.

 

19-11-2022
11:12

Richarlison, bodyguard-ul lui Neymar

Un moment absolut șocant s-a petrecut cu câteva momente înaintea de poza oficială a naționalei Braziliei pentru Cupa Mondială din Qatar, atunci când Richarlison l-a ridicat cu forța de pe bancă pe Fred.

Atacantul lui Tottenham s-a îndreptat țintă către mijlocașul de la Manchester United care stătea de vorbă cu Bruno Guimaraes și l-a tras de mână pentru a-l ridica de pe respectivul loc, deoarece acolo trebuia să stea superstarul Neymar.

În timp ce îl ridică pe Fred, Richarlison îi arată cu brațul partea opusă a băncii și apoi îl escortează pe coechipierul său până la locul indicat, spre stupefacția acestuia. În cele din urmă, jucătorul lui United a fost așezat între Raphinha și Alex Telles, în timp ce Neymar a primit locul central de lângă căpitanul Marquinhos.

19-11-2022
09:32

Richarlison, încrezător că Brazilia va cucerit titlul mondial

Atacantul Richarlison a vorbit despre șansele Braziliei la câștigarea Cupei Mondiale și a nominalizat trei adversare periculoase pentru marele obiectiv al ”selecao”.

”Contează doar ce facem pe teren, nu ce spunem. Prefer să lucrăm în liniște, să ne facem treaba și să facem tot ce putem în fiecare zi. Cu siguranță, Tite ne va pregăti bine pentru o Cupă Mondială grozavă.

Dacă vom câștiga? Nu știu, dar vom face totul pentru a câștiga Cupa Mondială. Dar a vorbi dinainte este complicat și prefer să las lucrurile să se întâmple în timpul Cupei Mondiale și vom vedea cine va fi cel mai bun.

Sunt o mulțime de echipe bune. Franța, Belgia și Argentina, care are o echipă bună și a câștigat Copa America. Cred că sunt multe echipe bune, dar suntem Brazilia, avem multă istorie și mergem la Cupa Mondială pentru a onora tricoul. Cu siguranță vom primi ceva bun”, a declarat Richarlison, pentru Eurosport.

Grupa G oferă echilibru, toate cele patru echipe având şanse la calificarea în optimile de finală. Brazilia, în mod normal, este creditată cu prima şansă la câştigarea grupei, astfel că Serbia, Elveţia şi Camerun ar urma să se lupte pentru poziţia a doua.

Analiza Grupei G de la Campionatul Mondial 2022. Selecao a ochit aurul mondial

La orice Campionat Mondial, Brazilia este creditată printre favorite, iar acest lucru se întâmplă şi la ediţia din 2022. Tite are de unde alege, iar fiecare compartiment este garnisit cu vedete de primă mână.

ADVERTISEMENT

Cu doi portari de talie mondială şi cu un atac care se anunţă stelar, cu Neymar, Vinicius, Gabriel Jesus sau Rodrygo, brazilienii pot aduce trofeul acasă după 20 de ani. De partea lor sunt şi rezultatele, ultima înfrângere fiind consemnată în vara anului trecut, 0-1 cu Argentina, în finala Copa America.

Spionăm Elveţia

Meciurile Elveţiei ne interesează în mod special, pentru preliminariile EURO 2024, iar turneul din Qatar ne poate oferi imaginea la ceea ce să ne aşteptăm de la selecţionata lui Murat Yakin.

ADVERTISEMENT

Elveţienii au arătat că pot învinge două dintre forţele continentului, pe Spania şi pe Portugalia, în Liga Naţiunilor, iar parcursul de la EURO 2020, unde au fost eliminaţi de Spania în sferturi, după executarea loviturilor de departajare, dovedesc forţa grupului.

Serbia şi Camerun vin tare din urmă

Sârbii nu au mai trecut de grupe din 1998, de pe vremea când vorbeam de selecţionata Iugoslaviei. Dragan Stojković are parte de nume importante la lot, precum Vlahovic, Jovic, Kostic sau Tadic, dar naţionala Serbiei ne-a obişnuit ca după preliminarii bune să vină un recul la turneul final.

ADVERTISEMENT

Camerunul este într-o situaţie asemănătoare. Africanii au mereu lot bun, dar devin surpriza neplăcută a turneului final. Selecţionerul Rigobert Song vrea să schimbe situaţia, însă rezultatele din această toamnă par să anunţe o nouă prestaţie mediocră a “leilor”.

Opinia specialistului Cornel Dinu despre Grupa G de la Campionatul Mondial din 2022

„Brazilia este favorita caselor de pariuri la titlul mondial, asta spune totul despre calificarea în optimi. Merg, nu numai sentimental, pe șansa unei generații foarte bune a sârbilor în fața elvețienilor, care nu pot fi, în niciun caz subestimați”

Programul Grupei G de la Campionatul Mondial 2022

  • Elveţia – Camerun (24 noiembrie, ora 12:00)
  • Brazilia – Serbia (24 noiembrie, ora 21:00)
  • Camerun – Serbia (28 noiembrie, ora 12:00)
  • Brazilia – Elveţia (28 noiembrie, ora 18:00)
  • Serbia – Elveţia (2 decembrie, ora 21:00)
  • Camerun – Brazilia (2 decembrie, ora 21:00)
ADVERTISEMENT

Lotul Braziliei pentru Campionatul Mondial 2022

Portari: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Weverton (Palmeiras)

Fundaşi: Bremer (Juventus), Eder Militao (Real Madrid), Marquinhos (PSG), Thiago Silva (Chelsea), Danilo (Juventus), Dani Alves (UNAM Pumas), Alex Sandro (Juventus), Alex Telles (Sevilla)

Mijlocaşi: Bruno Guimaraes (Newcastle United), Casemiro (Manchester United), Everton Ribeiro (Flamengo), Fabinho (Liverpool), Fred (Manchester United), Lucas Paqueta (West Ham United)

Atacanţi: Antony (Manchester United), Gabriel Jesus (Arsenal), Gabriel Martinelli (Arsenal), Neymar (PSG), Pedro (Flamengo), Raphinha (Barcelona), Richarlison (Tottenham), Rodrygo (Real Madrid), Vinicius Jr (Real Madrid)

Selecţioner: Tite

Lotul Camerunului pentru Campionatul Mondial 2022

Portari: Devis Epassy (Abha Club), Simon Ngapandouetnbu (Marseille), Andre Onana (Inter Milan)

Fundaşi: Jean-Charles Castelletto (Nantes), Enzo Ebosse (Udinese), Collins Fai (Al Tai), Olivier Mbaizo (Philadelphia Union), Nicolas Nkoulou (Aris), Tolo Nouhou (Seattle Sounders), Christopher Wooh (Rennes)

Mijlocaşi: Martin Hongla (Hellas Verona), Pierre Kunde (Olympiacos), Olivier Ntcham (Swansea City), Gael Ondoua (Hannover 96), Samuel Oum Gouet (Mechelen), Andre-Frank Zambo Anguissa (Napoli), Jerome Ngom (APEJES de Mfou),

Atacanţi: Vincent Aboubakar (Al Nassr), Christian Bassogog (Shanghai Shenhua), Eric-Maxime Choupo Moting (Bayern Munchen), Souaibou Marou (Coton Sport), Bryan Mbeumo (Brentford), Nicolas Moumi Ngamaleu (Young Boys), Georges-Kevin Nkoudou (Besiktas), Jean-Pierre Nsame (Young Boys), Karl Toko Ekambi (Lyon)

Selecţioner: Rigobert Song

Lotul Serbiei pentru Campionatul Mondial 2022

Portari: Predrag Rajkovic (Mallorca), Marko Dmitrovic (Sevilla), Vanja Milinkovic-Savic (Torino)

Fundaşi: Stefan Mitrovic (Getafe), Nikola Milenkovic (Fiorentina), Milos Veljkovic (Werder Bremen), Strahinja Pavlovic (RB Salzburg), Strahinja Erakovic (Steaua Roşie Belgrad), Filip Mladenovic (Legia Varşovia), Srdjan Babic (Almeria)

Mijlocaşi: Nemanja Gudelj (Sevilla), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), Sasa Lukic (Torino), Marko Grujic (FC Porto), Filip Kostic (Juventus), Uros Racic (Braga), Nemanja Maksimovic (Getafe), Ivan Ilic (Hellas Verona), Andrija Zivkovic (PAOK), Darko Lazovic (Hellas Verona)

Atacanţi: Aleksandar Mitrovic (Fulham), Dusan Tadic (Ajax), Dusan Vlahovic (Juventus), Filip Djuricic (Sampdoria), Luka Jovic (Fiorentina), Nemanja Radonjic (Torino)

Selecţioner: Dragan Stojković

Lotul Elveţiei pentru Campionatul Mondial 2022

Portari: Gregor Kobel (Borussia Dortmund), Yann Sommer (Borussia Mönchengladbach), Jonas Omlin (Montpellier), Philipp Kohn (RB Salzburg)

Fundaşi: Manuel Akanji (Manchester City), Eray Comert (Valencia), Nico Elvedi (Borussia Mönchengladbach), Fabian Schar (Newcastle United), Silvan Widmer (Mainz), Ricardo Rodriguez (Torino), Edimilson Fernandes (Mainz)

Mijlocaşi: Michel Aebischer (Bologna), Xherdan Shaqiri (Chicago Fire), Renato Steffen (Lugano), Granit Xhaka (Arsenal), Denis Zakaria (Chelsea), Fabian Frei (Basel), Remo Freuler (Nottingham Forest), Noah Okafor (RB Salzburg), Fabian Rieder (Young Boys), Ardon Jashari (Lucerna)

Atacanţi: Breel Embolo (Monaco), Ruben Vargas (Augsburg), Djibril Sow (Eintracht Frankfurt), Haris Seferovic (Galatasaray), Christian Fassnacht (Young Boys)

Selecţioner: Murat Yakin


  • 1,35 este cota Superbet că Brazilia va termina pe primul loc în Grupa G

ADVERTISEMENT