Brazilia, viitoarea campioană mondială! Analiştii de la Goldman Sachs au prezis finala Campionatului Mondial

Razvan Nicolae    Valeriu Tache   
in CM 2018
12/06/2018, 15:14
Brazilia, viitoarea campioană mondială! Analiştii de la Goldman Sachs au prezis finala Campionatului Mondial
Un studiu Goldman Sachs o consideră pe Brazilia drept viitoarea campioană mondială

Brazilia este principala favorită la câştigarea Campionatului Mondial 2018, iar analiştii băncii de investiţii Goldman Sachs au elaborat un studiu în care au anunţat cine va câştiga trofeul la turneul final din Rusia. Selecţionata pregătită de Tite va deveni campioană mondială în opinia specialiştilor americani.

Conform studiului “Campionatul Mondial şi Economia 2018”, Brazilia o va învinge pe Germania în finala de la Moscova, programată pe 15 iulie. Analiştii băncii cu sediul în New York au luat în calcul diverse probabilităţi, simulări şi caracteristicile jucătorilor, inclusiv analize macroeconomice ale ţărilor participante. În semifinale, Brazilia va învinge Franţa, în timp ce Germania o va elimina pe Portugalia.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Goldman Sachs a văzut-o pe Brazilia drept campioană mondială şi la ultimele două ediţii

În sferturile de finală, Franţa o va elimina pe Spania, Brazilia pe Belgia, Portugalia pe Argentina şi Germania pe Anglia. Uruguay, Mexic, Islanda, Polonia, Arabia Saudită, Australia, Elveţia şi Columbia vor fi formaţiile care se vor opri în optimile de finală ale Campionatului Mondial 2018. Analiştii de la Goldman Sachs întocmesc acest studiu de la ediţia din 1998. Victoria Braziliei a fost pronosticată şi la ultimele două ediţii, însă de fiecare dată sud-americanii nu au ajuns nici măcar până în finală. La Campionatul Mondial din 2014, Germania a învins Brazilia în semifinale, scor 7-1.

Cine va ajunge în finala Campionatului Mondial 2018? Brazilia – cotă 3.30, Germania – cotă 3.30 şi Franţa – cotă 4.00 (cote Betano). Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×